2012-m. " Jaguar XF Lango Stiklo Pakėlimo Mygtuką, Lipdukai Aliuminio Lydinio China Interjero Aksesuarai 10set

€23.29

-5%

€24.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jaguar xf led emblema, jaguar xf, jaguar xf 2010, grill "jaguar", mygtukas " jaguar xf, jaguar x250, aliuminio durų, langų priedai, jaguar xj 2016 priedai, corolla langų pakėlimo mygtuką, aplinkosaugos ¾enklelis, "JAGUAR".

Pastaba: pirkdami, atkreipkite dėmesį į tai, ar įrengimo vietos jūsų automobiliui yra tas pats, kaip mūsų nuotrauka, kitaip tai lengva pirkti produktus, kurie netinka jūsų automobilio įrengimo vietos, Prekės Aprašymas: elementas: Stiklo lifto mygtuką lipdukas Modelis: 2012-2015 M. " Jaguar XF Spalva: sidabrinė Kiekis: 10 rinkinių Įrengimas: atgal produktas ateina su specialiais klijais automobilių · Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

Didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

· Kaip gali sekti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: //global.cainiao.com/ (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

· Ką daryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Elemento Aukštis 0inch
Elemento Ilgio 0inch
spalva SIDABRINĖ
Modelis 2012-2015 m. " Jaguar XF
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas Aliuminio Lydinys
Metų 2020 m.
Elemento Plotis 0inch
Elemento Tipas Interjero Juostelės
Prekės Svoris 45g
Prekės Pavadinimas cheya
Vienetų 10 SET
Modelio Pavadinimas HT-463-3
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001

Panašūs produktai