Oro Kondicionierius Vėjo Deflektorius Su aktyvuotos Anglies Filtras " Anti-tiesiai Vėjo Pūtimo Namų, Biuro Reguliuojamas Ac Reflektoriai

€20.19

-27%

€27.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: oro būklės namuose, drz oro filtras, oro kondicionierius reflektoriai, kondicionieriaus filtras, oro kondicionierius namų, oro sąlygos priekinio stiklo, 4k pluošto hdmi, reflektoriai langą, oro kondicionieriaus filtras, rožinės spalvos polo.

Oro Kondicionierius Vėjo Deflektorius Su aktyvuotos Anglies Filtras " Anti-tiesiai Vėjo Pūtimo Namų, Biuro Reguliuojamas Ac Reflektoriai

Kulka Taškų: 1、Reguliuojamas Dizainas: oro deflektorius gali būti koreguojamas laisvai keisti oro kondicionavimo vėjo kryptis, tinka vasarą ir žiemą, todėl galite mėgautis kietas ir šilto oro, atitinkamai.

2、Smūgio Absorbcija: patikimas gumos suvibruos, kad suteikia smūgio absorbcija ir skatinti oro srauto tinkamu atstumu nuo sienos.

3、Paprastas Įrengimas: produktas yra paprastas surinkimas.Pakuotės yra visa reikiama aparatūra, nereikia jokių įrankių.

4、Atnaujintas Anti-praliejimo Sagtis: ir reflektoriai yra pagaminti iš storesnės medžiagos.Naudodamiesi patobulinta stabdžių-praliejimo sagtis, tai nėra lengva nukristi, kai koreguojant kampą, pertvara, be baimės stiprus vėjas.

5、Aktyvintos Anglies Adsorbcija: Su aktyvuotos anglies adsorbcija, nėra kvapo oro kondicionierius.Atnaujinti aktyvintos anglies filtras medvilnės sugeria kvapą laikyti patalpoje orą šviežią.

Specifikacija:

Pavadinimas: Oro Kondicionierius Reflektoriai

Medžiaga: ABS

Plastiko medžiagos spalva: balta

Plotis(aprox.): 90cm/35.43 į; 120cm/47.24 į

Taikoma: miegamasis / studijuoti kambarys / svetainė

Įranga: oro purifucation, lengva įdiegti

Stilius: 90cm filtras akių (be filtro medvilnė), 90cm filtras akių (su filtru medvilnė), 120cm filtro tinklelio modelis (be filtro medvilnė), 120cm filtro tinklelio modelis (su filtru medvilnė)

Pakavimo Sąrašas:

Oro Kondicionierius Reflektoriai * 1

Pakaba * 2

Kablys * 2

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. Jei jums nėra gavę siuntą, per 50 dienų nuo mokėjimo(10 dienų užsienio sandėlių), prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Modelio Numeris bagažo shield oro kondicionavimo sistema
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma miegamasis / studijuoti kambarys / svetainė
Savybės oro purifucation, lengva įdiegti
Type3 climatiseur maison
Medžiaga ABS
modelis SPAUSDINTI
Plotis(aprox.) 90cm/35.43 į; 120cm/47.24 į
type4 deflettore condizionatore
Stilius Europa
type6 deflettore aria condizionatore
type8 airconditioner namų
Type2 climatisation pour la maison
type5 oro kondicionierius pertvara nuo vėjo
Plastiko spalva Balta
type7 aire acondicionado
type1 ac reflektoriai
Tipas oro kondicionierius reflektoriai

Panašūs produktai