WiFi Smart Lemputės Protingas spalvotu LED Lemputė 7W RGBW APP "Nuotolinio Valdymo pultas Veikia su Alexa "Google" Smart Home E27 E26

€10.62

-29%

€15.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: protingos krosnies namie, led e26, alexa nuotrauka, smart lemputė e27 nuotolinio valdymo, kamieninių smart home, protingo namo sistemos, E26, alexa drėgmės jutiklis, green light bulb nuotolinio valdymo, moe jungiklis.

WiFi Smart Lemputės Protingas spalvotu LED Lemputė 7W RGBW APP " Nuotolinio Valdymo pultas Veikia su Alexa, Google E27 E26

Pagal Moeshouse

Savybės:

BALSO KONTROLĖ:LUMIMAN Smart lemputė nr. hub suderinama su "Amazon" Alexa Echo (per Smart Gyvenimo), Aidas dot " ir "Google" pradinis Asistentas, kontrolės wifi lemputė per savo balsą, o Ne stebulės reikia. (pvz., 'Alexa, nustatyti miegamasis purple')

NUOTOLINIO VALDYMO pultas IŠ bet KUR:nemokamai Smart Gyvenimo Programėlę savo išmaniajame telefone ar planšetiniame kompiuteryje, galite įjungti/išjungti Alexa leido smart lemputės, ar jūs esate namuose, ar išvykę.

SPALVOTŲ IR TVARKARAŠČIO FUNKCIJA:Sukurti savo mėgstamą šviesos efektai su 16 milijonų spalvų ir ryškumo, kiekviena spalva yra pritemdomi.Taip pat galite nustatyti grafikus įjungti/išjungti pagal iš anksto nustatytą laiką.

PLATUS:galite nustatyti skirtingus šviesos režimai LUMIMAN Programą, kad atitiktų įvairiomis progomis, taip pat virtuvė, gyvenamasis kambarys, miegamasis.Wifi led smart lemputės taip pat gali būti naudojamas stalo lempa, kavinė, baras, šalis, ir t. t.

Valdymo Kanalai 2 Kanalai
Darbo laikas 50000 valandų
Modelio Numeris Smart Lemputė
Masto 1
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Formos Lemputė E26 E27
Gyro WiFi Smart Lemputės Protingas spalvotu LED Lempos
Produkto spalva Balta
Įtampa 85-265 volts
App Smart gyvenimas/Tuya
Suderinamas su "Amazon" Alexa " ir "Google" Asistentas
spalva Spalvinga smart home
Balso kontrolė "Amazon" Alexa Echo/ "Google" pradinis
Gaminio Matmenys 60mm*60mm*120mm
Tipo Lemputės led
Galia RGB
Savybės Lizdas
Šviesos Srautas 500lm
Prekės Pavadinimas MOES
Medžiaga Akrilo

Panašūs produktai