RUI HAO AKINIAI Leopard Akinių Rėmas Super Šviesos Akiniai Stačiakampio Optiniai Akinių Rėmeliai Recepto Akiniai TR90

€8.16

-50%

€16.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juostelės rgbw 50 60 m, shein megztinis mazgas, rožinė kūno purškalas uk, thule 1555 tinka rinkinys, tesla priekiniai statramsčiai, galia banko "pasidaryk pats" qui, thor enduro striukė, sym " priešdėlio reikšmė, muilas antakių ruda.

RUI HAO Mados AKINIAI, Optiniai Akinių Rėmeliai

Modelio Numeris:2041

Gamintojas: RUI HAO AKINIAI

Rėmo Spalva: Leopardas

Rėmo Medžiaga: Super Light TR90

Objektyvas : Aišku Demo Objektyvai su Print ( apdaila tik)

Lęšių Plotis : 52mm

Tilto Plotis: 16mm

Šventykla ilgis: 140mm

Rėmo Plotis: 134mm

Kadras Vertikalus Aukštis: 38mm

Būklė: Naujas

Pakuotė: 1 Akinių Rėmelius,

Pastabos: DEMO lęšiai yra dekoravimui tik, jie turi lazerinio spausdinimo, kuris negali būti pašalintas (Aišku, ar spalvoti kontaktiniai lęšiai su receptu gali būti įdiegta į šį kadrą.)

Skelbimas:

1, DEMO lęšiai yra dekoravimui tik, jie turi lazerinio spausdinimo, kuris negali būti pašalintas.

2,, Dėl rankinis meansurement , 1-3 mm skirtumai dydis yra leidžiama.

3. Skirtingų monitorių, ten bus spalvos chromatines aberacijas,

4, Jei turite bet kurį klausimą, ar yra nepatenkintas produktų, kad laisvai susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą .mes pasistengsime jums atsakyti per 24 valandas!

PRISTATYMAS 1. Mes laivas visame pasaulyje.Pristatymo laikas gali skirtis, priklausomai nuo imtuvo vietą. 2. Prekės bus išsiųstos per 48-72 valandas po apmokėjimo, išvalytas. 3. Pakuotės oro paštu bus atidėtas 5-10 dienų, kartais iki to, skrydžiai, užsakomieji klausimų, ar Kalėdų rush 4. Tarptautinės kaip skubėti.Užsakymai, pirkėjas atsako už bet kokius importo muitas, vietos mokesčiai ir PVM.Prašome patikrinti, su savo muitinės prieš perkant. 5. Bet skubios siuntos, prašome naudoti Express siunta, pavyzdžiui, EMS ,TNT AR DHL, kad nebūtų sukelti bet koks delsimas (tai užtruks 3-7 darbo dienas visame pasaulyje) .Grąžinimas: 1. Jei turite sugedusį elementą, kurį norite grąžinimo ar keitimo, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo jums priimti siuntą. 2. Jei turtas buvo įsigytas klaidą ir išsiuntė atgal ir grąžinti pinigus, 20% išteklių atkūrimui mokestis vyks. 3. Bet pažeista ir naudojami elementai negali būti grąžinti. 4. Laivybos išlaidų nebus grąžinami. . 5. Prekė turi būti grąžinta nepanaudotų būklės su originalia pakuote. 6. Klientas yra atsakingas už laivybos mokesčius už grąžinamas prekes. 7. Jei prekės grąžinimo pasirodė gerai dirbti, po bandymo, klientas turėtų imtis visos išlaidos 8. Perkant šią prekę, jūs automatiškai sutinkate su mūsų taisyklėmis, sąlygomis.Garantija ir techninė Priežiūra: ***** Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų (pardavėjo) grąžinimo adresas, ir rašyti "dovana" dėl pristatymo išsamiai lapas.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Prekės Pavadinimas RUI HAO AKINIAI
Elemento Tipas Akiniai Priedai
Akiniai Priedai KADRŲ
Rėmas Medžiaga Plastikiniai
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris 2041
Lytis MOTERIS

Panašūs produktai