Automobilių kilimėliai BENZ GLC klasės AMG(Sport VISUREIGIS)2017 2018 Custom auto pėdų Pagalvėlės automobilių kilimų dangtis

€37.93

-60%

€97.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: amg logotipu, amg w204, mercede cla amg, kilimų sunkvežimis, w205, mercede glc, amg cla, spoileris už suzuki liana, phev, benz mercedes glc.

1. Atkreipkite dėmesį, kad jūsų modelis + metų, kai užsakymą, prašome patikrinti, ar jūsų automobilio markės metus yra tas pats, kaip šios versijos, jei jie yra skirtingi, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba. 2. Automobilių kilimėliai parduodame tinka kairėje diskai.Jei jums reikia dešinės pusės ratai, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba 3.Parduodame automobilių kilimėliai, dėl pirmųjų dviejų eilučių, jei jums reikia automobilių kilimėliai trečiosios eilės, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą ir mokėti papildomus $20 4.Dėl dydžio reikalavimus, tarptautinis transportas, mūsų produktai yra visi sulankstyti ir transportuoti.Per ilgalaikę transporto, gali būti šiek tiek raukšlių.Prašome įdėti pėdos padas butas laikotarpiu, ir raukšlės išnyks.

Kilmės KN(Kilmės)
Užpildymo Medžiaga Sintetinio Pluošto
Modelio Pavadinimas BCGLCJ61
Prekės Pavadinimas CREATROAD
Elemento Tipas Kilimėliai Ir Kilimai
Elemento Aukštis 20
Medžiagos Tipas Sintetinio Pluošto
Prekės Svoris 1.99
Grindų Kilimėliai Tipas Odos Kilimėlis
Elemento Ilgio 20
Prekės Skersmuo 50
Elemento Plotis 20

Panašūs produktai