Naujas 3PCS/Daug Anti Akinimo MATTE Screen Protector For HP ENVY X360 13-AY 0056AU 13.3-colių " Tablet PC, Apsauginės Plėvelės Ne Stiklo

€6.84

-5%

€7.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: būgno mes, hp pen, hp envy 133 klaviatūra, "hp spectre x360 13.3 screen protector, hp envy x360 15 matte screen protector, oleophobic danga, telefonas, hp envy x360 13 ag, akiniai žaliuzės, ecran, hp x360.

1. Originalus produktas nuotraukos yra teikiamos klientams. 2. Paketas gali būti pateikiami kaip DOVANA, ir teigė, mažesnės vertės už jus . 3. Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas. 1. Prašome įvesti savo vardą, pavardę ir tikslų adresą, įskaitant savo Butą Nr. Gatvė, Miesto, Regiono ir Šalies. 2. Nes kampas ir šviesos, nekilnojamojo daikto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.prašome suprasti, ačiū! 1. Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti. 2. Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5stars) skatinti mus!

3. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be jokio ryšio su mumis, mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiai patogiu būdu !

Naudoti mobilusis telefonas
Savybės MATTE Screen Protector
Tinka HP ENVY X360 13-AY 0056AU 13.3-colių " Tablet PC,
Kilmės KN(Kilmės)
Grūdintojo stiklo NE
Statu Sandėlyje
Pristatymo Laikas 5 Darbo Dienos
Prekės Pavadinimas AnFeiNuoX
Tipas Priekinė Plėvelė
Edge-to-edge Aprėptis Taip
Prek.kod 3PCS
Retailed PP Maišas Taip
Pardavimo Taškas Žemiausia Kaina
spalva Skaidrus
Nuo Tiesiai Iš Gamyklos

Panašūs produktai