Likvidavimo spidometras Niva 2020 m.

€31.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: oscilloscope 1c15, ammolite papuošalai, gali spidometras, ucl co, ltd, kabelio vagcom, greitojo traukinio, "skyline" v35, asi vėjas, autocom, jlr mongoose.

Likvidavimo spidometras Lada Niva 4x4 2020 metų modelis su skydelio prietaisai, naujo pavyzdžio.Prietaisas yra skirtas padidinti rida vertė didelis kryptimi.Mūsų Niva 2020 spidometras Vijurkas prisijungia prie OBD 2 diagnostikos jungtį, ir nereikalauja, kad kišasi į automobilio elektros instaliacijos.Pradėti vynioti, tiesiog įjungti degimą ir įdėkite vyniojimo į diagnostikos jungtį automobilį.Taip pat iki likvidavimo pradžios reikia pašalinti saugiklis ant ABS, įrašyti rida įvyko sinchroniškai ir prietaisų skydelyje ir variklio valdymo blokas.

Kaip rezultatas, naujas rida yra įtraukta į visų įrašymo blokai, kurie daro procesas visiškai traceless ir neleidžia jums sukurti tai, likvidavimo net su pagalba, kompiuterinė diagnostika.

Visi prietaisai mūsų įmonė siūlo yra neribotas, t.y. nėra jokių apribojimų, kiek mylių yra žaizda.Tai reiškia, kad jums gali baigti bet kokią vertę, be montavimo, kad prietaisas bus užblokuota, ir reikės firmware-tai neįvyks.

Taip pat yra galimybė naudoti Niva 2020 spidometras Vijurkas ant dviejų ar daugiau identiški automobiliai-privalomas vyno kodas nr.

Garantija 5 metai spidometras su nemokama pakeitimo gedimo atveju.Prieš vežimą, mūsų specialistai programa, konfigūruoti ir tikrinti dėl padangų Kang analizatorius kiekvieną įrenginį.Taip pat galite kreiptis į mūsų techninės pagalbos, jei turite kokių nors klausimų operacijos metu.Visi mūsų kontaktai bus pateiktas instrukcijas, pridedamas prie prietaiso.

Siuntimas iš Rusijos mieste Tverėje, pašto išsiuntimo 1-os klasės.Pristatymo trukmė priklauso nuo regiono ir vidutiniškai nuo 3 iki 7 dienų.

Ačiū už jūsų susidomėjimą mūsų produktus!Užduoti klausimų pranešimus.

Prekės Svoris 0.06kg
Kilmės RU(Kilmės)
Elemento Aukštis 7cm
Elemento Plotis 5inch

Panašūs produktai