Automobilių Sėdynės Saugojimo Organizatorius Krepšys, Universalus Daugiafunkcis Talpinimo Interjero Sukrovimas Valymas Auto Organizatorius 2 Langelis

€2.97

-23%

€3.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: smėlio krepšelio lange, moteris saugojimo organizatorius, nuotraukų saugojimo organizatorius, lauke trumpas, PHYHOO, paklode užtrauktukas, bangles organizatorius dėžutę, krepšelis organizatorius, lauke storag, šiaudų krepšelio.

Automobilio Sėdynės Saugojimo ir Rankinės Valdos Ju yra skirtas padėti jums saugoti ir tvarkyti papildomų daiktų, pavyzdžiui, maišą, dokumentų, užkandžiai, telefono ar bet kokių vertingų daiktų, kad jums reikia labiausiai, išlaikyti juos, tvarkingas ir lengva pasiekti.

Standartas yra pagamintas iš aukštos kokybės nailono, lanksčios ir lengvos medžiagos.Išplėstinė yra pagaminti iš aukščiausios kokybės odos, kad yra stiprus, tvirtas ir atsparus vandeniui.Tiek interjero dizainas yra švarus, prieinama, ir nebus vietos ant jūsų atgal, keleivių sėdynės.

Savybės

Papildomos Vietos ir Saugojimas

Tai visiškai apima skirtumą tarp priekyje dvi sėdimos vietos ir padaryti juos kaip papildomą saugojimo.Ji gali ištempti ir puikiai remiantis skirtingais tarpais tarp vairuotojo ir keleivių sėdynės įvairių automobilių modeliai.

Gali Būti Naminių Gyvūnėlių Barjeras

Sutirštės nailono su stipriais lankstumo, jis taip pat gali tarnauti kaip speciali barjeras, kuris neleidžia jūsų augintiniai atgal iš nerimą, o jūs vairuojate.

Vairuotojo Saugos

Jis padeda sumažinti ir neleidžia atitraukti dėmesį vairuojant, užtikrinant lengvą prieigą prie savo daiktų be imtis savo akis nuo kelio.Panaikinant būtinybę nepatogu rankinėje krovos jūsų keleivio kojų.

Paprastas Montavimas

Labai lengva ir paprasta įdiegti, nereikia gręžti ar klijuoti.Jis tiesiog užtrunka mažiau nei minutę su pakankamai ilgas, reguliuojamas 2 viršuje ir 1 apačioje tampri, lynų, kuriems per porankiai, konsolės lauke.

Suderinamumas

Dažniausiai suderinama su porankiu priekyje užsegamas langelis, kai automobilis konsolės nereikia tilptų šią prekę, tokių kaip Pusėje Atidaryti Porankiu Langelį, Ne Porankiu Lauką, du kartus Atidaryti Porankiu Lauke, Sporto Porankiu Langelį.

Specifikacijos

Medžiaga: Oda

Dydis: 27 cm x 39 cm

Modelis: nailonas

pakavimo įskaitant:

1*krepšys

Tipas Laikymo Krepšiai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris GAM220604
Medžiaga Plastikiniai
Naudoti Įvairenybės
Funkcija Lankstymo
Plastiko Tipas PC

Panašūs produktai