Karšto Lauko Laipiojimo, Kempingas, Žygiai 6 Pack Dėklas Nešiojamų Butelis Juosmens Alaus Diržo Krepšys Patogus Vyno Butelių Gėrimų Gali Turėtojas

€8.57

-50%

€17.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: alaus diržas turėtojas, naujovė vyno aksesuarai, alaus diržas, diržas butelis turėtojas, scunci vyno aksesuarai, kūdikių buteliukas šilumos, kaktos pleistras, moteris pėsčiųjų krepšys, krepšys pack, kendome žygiai maišelį.

Savybės: Jums bus hit tailgater šalis arba žvejybos reisą su šiuo diržu!Arba suteikti jai kaip dovana savo vyrui, kad jis gali nešioti, o jis daro kieme ar komplektavimo barbekiu.Galima Camo.Kiekvienam alaus diržas turi šeši jūsų mėgstamiausia alaus, ir tinka juosmens dydis 30" - 54".Išlaiko savo 6 pack patogu Puiki dovana alaus gėrėjas jūsų gyvenime Reguliuojamas ir lengva naudotis Specifikacija: Spalva: camo Audinio dydis: 65*17,5 cm(diržo ilgis reguliuojamas)

Paketą sudaro: 1 * Alaus Diržas - 6 Pack Dėklas Pastabos: 1. Prašome leisti 1-2CM skiriasi dėl rankinis matavimas. 2. Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterio ekrano rezoliuciją, ekrano ryškumas, kontrastas ir kt.Ačiū už jūsų supratimą.

Savybės:

Formos ROUND
Specifikacija Other
Taikomas Vietos Už Durų, Arba Ant Sienos
Produktas Kita
Funkcija Lankstymo
Storis 6, viela
Forma Geležinkelių Tipas
modelis Trimatis Modelis
Naudoti Kita
Medžiaga Audinys
Modelio Numeris 71108
Talpa Kita
Prekės Pavadinimas WZYJKC

Panašūs produktai