Komanda Nuotaka 5 poros Bridesmaid, Jaunoji Tarnaitė, Garbės Vestuvių Kojinės Bachelorette Kojinės Nuotaka gimtadienio dovanos

€9.80

-19%

€12.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nuotaka komanda, bridesmaid metu, žirklių, būti, kad nuotaka, Bakalauro šalis, kaulai komanda nuotaka, viešbutis, nuotaka turi būti vištų šalis, bridesmaid, pasiūlymas rinkinys dovanų dėžutėje, bridesmaid suknelę.

Bridesmaid, Jaunoji Tarnaitė, Garbės Vestuvių Rytą Kojinės

Produkto informacija : Kojinių svoris: 47g Dydis:Pėdos ilgis * vamzdžio aukštis * plotis : 20 * 16 * 10cm Tai puiki vestuvių dovana bet nuotakos šalis, kaip apie bridesmaid dovana pridėti, kad bus jums būti mano bridesmaid lauke dovanos formuluotę pado kojinių Pakuotės Turinys 1* nuotakos Vestuvių Kojinės 1*kambarinės garbės kojinės 3*bridesmaid, kojinių 1.Mūsų parduotuvėje palaiko pritaikymas.Galite siųsti modelis norite mums.Mes padės jums nuoširdžiai. 2.Jeigu jūs esate didmenininkas, galite susisiekti su mumis.Aš duosiu jums priimtiną kainą. 3. Taip pat galite pažvelgti į mūsų kitas prekes, kai jūs apsipirkti.Jei norite, galite juos pirkti kartu.Manau, ji bus jums sutaupyti daug laiko ir pinigų.Mūsų gaminiai yra nuolat atnaujinti,Jei jūs neturite rasti vieną norite, mes galime padėti jums patikrinti mūsų sandėlyje, jei norite.Mes galime gauti ant lentynos ir jums, kad ir vėl.Ačiū už jūsų kantrybę.

Proga Jubiliejus
Medžiaga Medvilnės
modelis Vientisos Spalvos
Modelio Numeris 16459
Prekės Pavadinimas KOMANDA NUOTAKA

Panašūs produktai