AmberHeard 2019 m. Vasaros Vyrų Tracksuit trumpomis Rankovėmis T-shirt+Devynių Kelnes Sporto Tiktų Vyrų 2Piece Nustatyti, Sportinė apranga, Vyrų Apranga

€23.12

-45%

€42.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrai nustatyti tracksuit, tigras tracksuit, tracksuit paauglių, spalva tracksuit, nustatyti tracksuit, blizga tracksuit, tracksuit, 2 gabalas tracksuit vyrams, vyras tracksuit, gatvės stiliaus tracksuit.

sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Prekės Condtion:100% Visiškai Naujas Su Žymės Rankinis matavimas, dėl skirtingų atskirų technika, 2-4cm klaidos yra normalu, nei kokybės problema.Pastaba:Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome leiskite mums žinoti, jūsų svoris(KG) aukštis(CM) ir juosmens Infoect.taigi, kad mes galime padėti jums pasirinkti tinkamą dydį.Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos differetly, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, Ačiū už jūsų supratimą.pls, reikia pažymėti, kad dydis yra matuojamas plokščias, pls leisti šiek tiek neatitikimų Pirkėjas Pranešimas 1.Esame sąžiningi parduotuvė,jei jūs negalite gauti sklype per 60 dienų,pls susisiekti su mumis pirmą ,mes išplėsti pristatymo laikas už jus.Pls nereikia atidaryti ginčo sprendimo nepasitarę su mumis!jei turite problemų prekę, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą už jus. 2.Jeigu jūs esate didmenininkas ar dorp laivybos pardavėjas,Mes suteiksime jums gera kaina, kaip įmanoma, kaip mes galime. 3.Rusijos draugas ,jums reikia palikti savo vardą, pavardę ir adresą, kad ,stenkitės ne gauti sklypą.

Mūsų principas: 1.Mes suvokiame svarbiausių mūsų sėkmės pagrindas yra mūsų klientai.Tai yra, kodėl mes orientuojamės sukurti įdomių pirkinių patirtimi ir užtikrinti, kad mūsų aukštus kokybės standartus, vertė už pinigus, o paslauga visada yra sąlygos. 2.Vadovaujama komanda labai suburti ir motyvuoti grupės asmenų, esame tvirtai sutelktas į mūsų klientų poreikius.Tikimės, kad su nuolat pokyčių ir inovacijų mes ir toliau plečiame ir pareikšti savo unikalią patirtį, kad pirkėjai visame pasaulyje.Atsiliepimai: 1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių. 2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

Modelio Tipas Kratinys
Apykaklės O-Kaklo
Apdaila Kišenės
Medžiaga Medvilnės
Ziajać Uždarymo Tipas Raišteliu
Lytis VYRAI
Medžiagos Sudėtis Medvilnė, Poliesteris
Prekės Pavadinimas AmberHeard
Rankovės Ilgis(cm) Pusė
Iš Šono Ilgis devyni kelnės
Stilius Atsitiktinis
Uždaryti Tipas NĖRA

Panašūs produktai