Užuolaidų Montavimas Nemokamai Pearl Magnetas Įsiurbimo Mygtuką Užuolaidų Sagtis 40cm Spalvingas Užuolaidų Ryšius Užuolaidų Apdaila

€2.89

-27%

€4.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gyvenimo jungiklis, užuolaidų laikiklis, uždangos dydis, magnetas neodimis, lieti magnetas užuolaidų, stiprus magnetas sagtis užuolaidų, vonios kambario užuolaidų komplektas, miršta užuolaidos, mamilos siurbtuko, daug perlų užuolaidų.

Savybės:

1. Stiprus magnetizmas: nereikia nustatyti užuolaidos ant sienos.Jokių įrankių, nulis surinkimas.Kai nenaudojate, galite ją laikyti ant užuolaidų su magnetu.

2. Elegantiškas pearl išvaizda: restorano langą priedai.Jie yra universalus ir spalvingas, kuriant šiuolaikišką ir patrauklią išvaizdą jūsų apdaila.

3. Lengva naudoti: Su šių užuolaidų ryšius, jums nereikia nerimauti apie tai kenkia sienos per boksas.Atgal šį naują stiliaus užuolaidų diržas yra labai patogus naudoti.Su šiomis jokių kabliukų, ji gali būti derinama su bet kuriuo aparatūros priedai ir montavimas.

4. Įvairios tvirtinimo būdai: minkštas plieninis lynas gali būti sudaryta iš ciklų į ratą, kad tiktų užuolaidos įvairaus storio.Atgal magnetinio kaklaraištis yra patogus nustatant sunkiųjų užuolaidų.Plonas užuolaidas, jūs galite wrap jį du kartus, arba tiesiog susieti jį.

5. Tinka visiems užuolaidos: aksomo užuolaidos, blackout užuolaidos, skaidrus užuolaidos, ar storas ar plonas, yra geras pasirinkimas.Dėl savo elastingumo ir vynioti virvę, užuolaidos, bet dydis gali būti nustatytas.

Aprašymas:

Pearl magnetas sagtis yra puikiai papildo užuolaidos, suteikiant jai madingas stilius, tinka užuolaidos iš įvairių medžiagų.

Techniniai duomenys:

Apskritimo ilgis: 40cm

Perlų skersmuo: 16mm

Gaminio medžiaga: alloy/ kalnų krištolas ABS karoliukai/ magnetas

Svoris: 70.5 g

Karoliukai: 24

Pakuotė:

2vnt * užuolaidų pearl magnetas sagtis

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Kairės ir Dešinės Biparting Atvira
Prekės Pavadinimas OUTAD
Funkcija blackout

Panašūs produktai