BB Priekio Atgal Deburrer Dvigubas Kampinis Chamfering Cutter Vidinis Latakų 90 Laipsnių Metalo

€6.47

-34%

€9.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pjovimo medienos malūnas, roland spausdintuvo, nt40, peilis pjūklas, durys, metalo pjovimo, fraise helicoidale, Latakų cutter, closur priekinės, v 3a usb, cutter malūnas.

BB Priekio Atgal De-burrer

-Dvigubas Kampinis -Kieto karbido, visa lydinio medžiagos yra sunkiau ir daugiau patvarus. -90°

-Skersmuo yra labai mažas, ir chamfering taip pat gali būti atliekami sudėtingi dirbinio formų. -Specifikacija ilgas kaklas, kuris yra patogus krašto ruošinio gilesniu padėtį ir atgal chamfering iš gręžimo skylės buvo standartizuotas. -Danga su aukštojo lydymosi varža yra priimtas. -Efektyvus spiralės fleita daro pjovimo lengviau.

Matmenys

"Pjovimo Briaunos Skersmuo": Skersmuo supjaustyti × Dia.kaklo × Dia.iš šerdies ×Ilgis nuo kaklo × Bendras ilgis

Pjovimo Sąlygos

P: Vc 70-100 , fz 0.05~0.1 M: Vc 60-80 , fz 0.03~0.08 K: Vc 40-80 , fz 0.05~0.1 N: Vc 80-150 , fz 0.05~0.12 -Prašome nustatyti parametrus pagal skirtingas apdirbimo sąlygos. -Mes rekomenduojame apdirbti su aušinimo sąlygas. -Kartais Atgal chamfering reikia sumažinti parametrus. -Jei vidurinio šerpetų atsirasti, prašome sumažinti pašarų.

HI, sveiki atvykę į BB oficiali parduotuvė.

-Esame profesionalus gamintojas ,plėtros ir gamybos frezavimo įrankiai. -Mes teikiame įvairias priemones skirtas jums .Jūs galite sekti mus, ir matyti daugiau. -Jūs turite laisvo pasirinkimo kolokacijos pasirinkti skirtingas specifikacijas ir kitus įrankius mūsų parduotuvėje jūs krepšelį ir jas sumokėti kartu.Mes atsiųsime produktų pasirinkote kaip paketas. -Priimti papildomą 5%~10% nuolaida perkant 10 vienetų arba daugiau.

VEŽIMAS

-Mes jau moka 80% pristatymo išlaidų . Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes laivas produktų per 3 darbo dienas. -Prekyba su užsieniu, ir oro paštu yra pigiausia po kurio laiko dėl pristatymo.Jei jums reikia elementą, skubiai ,prašome pasirinkti Express būdu. -Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau.Mes nuoširdžiai tikimės, kad BB įrankiai bus patenkinti visą savo reikalavimus.Prašome mėgautis jūsų interneto prekybos.

Tipas Latakų Pabaigos Mills
Bendras Ilgis 50~84mm
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas BB
Danga TiAIN
Modelio Numeris Deburrer
Medžiaga Karbidas
Skersmuo 3mm~12mm

Panašūs produktai