SINOSMART 8 Core CPU DSP Automobilių Navigacijos GPS Grotuvo Nissan X-trail/Qashqai/Rogue/Dualis 2013-2021 Paramos Gamyklos OEM Fotoaparatas

€205.40

-28%

€289.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 1 din radijas, "bluetooth" automobilio radijo, auto "bluetooth" radijo, signstek fm siųstuvas, j11 nissan qashqai, automobilio radijo dongfeng, nissan qashqai, mobil telefono, medžiaga indija, žaidėjas.

Kodėl jums rinktis sinosmart

1. Aukščiausios kokybės ir geriausios vietos paramos.Mes turime garantinio aptarnavimo centrą, ES ir Rusija. 2. Mes dirbame su daug mažmenininkų/didmenininkams iš viso pasaulio, kviečiame susisiekti su mumis e-katalogas ir ilgalaikio bendradarbiavimo. 3. Mūsų produktas suteikiama vienerių metų garantija ir aptarnavimas yra laikas.Suteikiame 5 žvaigždučių atsiliepimus ir bendrinti nuotraukas www.restapa.lt pratęsti garantija 2 metai.

Produkto rodyti

PASTABA: Visi mūsų " OS ir aparatūros informacija yra tikrų duomenų.Galite naudoti APP CPU-Z, kad jį išbandyti.Prašome nepamiršti, kad yra daug padirbtų OS rinkos informacija.Jie skelbia, tai yra Android 9.x/10.x, BET TAI NĖRA TIESA. 10.1 colių 2.5 D IPS ekranas 2G/4G RAM Automobilių GPS grotuvo Nissan X-Trail/Qashqai/Rogue/Dualis su Auto A/C 2013-2021(su canbus) už " Nissan X-trail/Qashqai/Rogue/Dualis su rankiniu A/C 2013-2021(su canbus) Paramos populiariausių Programėlių, jei bet koks APP negali dirbti, kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu dėl bet kokių klaidų, mes esame pasirengę pagerinti ^_^

10.1 colių Nissan X-trail/Qashqai/Rogue/Dualis su rankiniu A/C

10.1 colių Nissan X-Trail/Qashqai/Rogue/Dualis su Auto A/C

Priedai 2G/4G RAM bendrojo versija

Įrenginys yra labai lengva, jei esate gerai "PASIDARYK pats".Tiesiog apsidrausti savo automobilį, originalus radijas, įdėti į naują ekraną, plug and play, nereikia atlikti jokių vielos pjovimo.Prašome naudoti savo telefono kamera nuskenuokite QR kodą paslaugų kortelę atsisiųsti įrengimo ir naudojimo vadovas.

Standartinės Funkcijos Vasariško

Neprivaloma funkcija/straipsniai

Pastaba Prieš Užsakymo

1. Prašome patikrinti, ar jūsų automobilio, A/C ir atsargiai, kad teisę versija. 2. Šis modelis negali tilpti automobilių gamyklos OEM radijo imtuvą su "NAV/ŽEMĖLAPIS" mygtuką.

Prieš & Po Įdiegimo

10.1 colių Nissan X-Trail/Qashqai/Rogue/Dualis su Auto A/C

už " Nissan X-trail/Qashqai/Rogue/Dualis su rankiniu A/C

Jei jūsų automobilis fabrikas OEM radijo su 7 colių ekranu ir GTV/ŽEMĖLAPĮ, kaip tokia nuotrauka, spauskite pirkti dabar tvarka.

Jei nesate tikri, prašome siųsti mums aiškios nuotraukos jūsų automobilio originalaus radijo/prietaisų skydelis su automobilio gamybos metai patikrinti, siekiant išvengti klaidų.Mes nenorime, kad jums siųsti brangus produktas, kad netelpa jūsų automobilyje ^_^.

Rodyti Funkcijos

Built-in DSP garso procesorius hi-fi garso, nepriklausomas reguliavimas priekiniai ir galiniai garsiakalbiai, 48EQ nustatymas suteikia jums fantastišką muzikos!Kas yra funkcija, integruota DSP garso procesorius?Tai yra skaitmeninis signalo procesorius leidžia nepriklausomai valdyti daug skirtingų aspektų kiekvieną garsiakalbį per pasirinktinį automobilių garso sistemos.Galite atlikti skirtingus derinimo užduotis su DSP ir valdyti laiką derinant sukurti puikų centro, įvaizdį, galite nustatyti viadukų siųsti tik tam tikrų dažnių tweeters, vidurio diapazono garsiakalbiai, mid bass garsiakalbiai ir žemų dažnių, ir jūs galite kontroliuoti ekvalaizerio sureguliuoti kiekvieno garsiakalbio prie tikslinio lygio atsakymą.

Standartinės Funkcijos Šou

Built-In WIFI/4G tinklą, GPS, Radijas su RDS, paramos Vairo valdymo mygtukai, "Bluetooth" ryšio telefono/muzikos ir "Bluetooth", OBD, 1080P vaizdo įrašo, Veidrodis susieti su Telefonu.Atsisiųsti ir įdiegti PROGRAMĄ, kuri jums patinka.

Automobilių Navi Schema

PASTABA:Jei jums reikia RL/RR out kabelis, palikite pranešimą, kai jums kad: man reikia RL/RR out kabelį.

DUK

Q: Ką aš galiu padaryti greičiau pristatymas?

A: Mes turime 80% produktų sandėlyje.Prašome įsitikinkite, kad jums palikti teisinga (mobiliojo) telefono ryšio numeris/Pašto kodą ir pristatymo adresą www.restapa.lt sistemą, bet worng informacija bus atidėti užsakymo pristatymas, muitinio įforminimo ir pristatymo laiką.Po pateikimo tvarka, prašome siųsti mums savo automobilį išsamią informaciją patikrinti, siekiant išvengti klaidų.Prašome atkreipti dėmesį į pranešimų siuntimo iš www.restapa.lt ir atsakymą ASAP greičiau pristatymas.

Q: ji palaiko mano vietos SIM kortelę?

A: Taip, jis turėtų remti alomst visus 4G tinklo juostose, bet tai nereiškia, palaiko hot plug and play.Jūs turite įdėti SIM kortelę ir prijungti na, tada įjunkite prietaisą.

Q: Ar tai parama automobilio pagalvę/pagalvėlės ekranas ekranas?

A: Taip,galima parama, automobilių pagalvę/pagalvėlės ekranas, ji yra neprivaloma funkcija, jums reikia norint RCA išvesties funkciją.

Klausimas: Kodėl jūs neturite popieriaus naudojimo instrukcija?

A: Mes sustojome tradicinių spausdinta vartotojo instrukcija daugelį metų, nes nėra būdas parodyti, video ir daug nuotraukų iš popieriaus vadovai.Atnaujinti produktas yra labai greitas taip pat.Mes paliks jums parsisiuntimo nuorodą įrengimo ir naudojimo vadovas www.restapa.lt pranešimų sistema, kai laivybos žemę.Prašome patikrinti, ar visi failai atidžiai, kai jūs gaunate sklypas.Yra garantinės kortelės su techninės pagalbos kreipkitės į paketą.Jei jums reikia pagalbos, prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu.

Q: Kaip aš galiu gauti techninę paramą?Galiu atnaujinti į "android" sistemoje?

A: nuoma, susisiekite su techninės pagalbos dėl garantijos kortelė arba palikite žinutę www.restapa.lt sistema.Mes pažadame atsakyti jums per 24 valandas, dėl laiko juostų skirtumas.Mes atnaujinti sistemą, siekiant nustatyti kai kurių klaidų, laikas nuo laiko, prašome spustelėkite piktogramą "FOLLOW" sekti sinosmart oficiali parduotuvė gauti automatiškai atnaujinti informaciją.

Specialios Funkcijos Jutiklinis Ekranas
Ekrano Dydis 10.1"
Radijo IC NXP-TEA6856
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Operacinės Sistemos Android 8.1
Stiprintuvo IC ST TDA7850
Sertifikavimo CE
Audio/Video įėjimai AUX-L/R/V galinė vaizdo kamera
Prekės Pavadinimas sinosmart
Galia 4*50w (Maksimalus)
Navigacijos programėlę Populiariausių Navi PROGRAMĄ, jei ne parama, prašome susisiekti su mumis
Elemento Dydis 0
Rezoliucija 1280*720
Modelio Pavadinimas ST už " Nissan X-trail/Qashqai/Dualis/Nesąžiningi 2G+32G,4G+64G
Kilmės KN(Kilmės)
Speciali Funkcija Paramos 4G Tinklo
Medžiagos Tipas Plastikiniai
usb prievadas 2 prievadai palaiko Išorės HHD 1 TB
Prekės Svoris 4kg
Sąsaja Visi laidai tik pug ir žaisti
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Nissan
Din Dvigubas Din
Max Išorinė Atmintis 64G
CPU 8 core SC9853i,8*1.8 GHz
TF/Micro SD Lizdas 1
ROM 64G
Įtampa 12V
X-trail/Qashqai Metai 2013,2014,2015,2016,2017,2018,2019,2020,2021
BT versija "Bluetooth" 4.0
OSD Kalba Vietnamo
Ekranas IPS didelio ryškumo klasės
Garso Jungtys FL/FR/RL/RR/žemų dažnių garsiakalbis
Vaizdo išėjimai pasirinktinai
Parama Auto Įjungti Galinio Vaizdo Vaizdo Taip
RAM Kita

Panašūs produktai