Prekės Odinė Striukė Moterims Motociklo Black PU Odos Paltai Užtrauktukų Odinės Striukės, Ponios Mados Baikerių Striukė Skirta Pavasario 2020 m.

€23.36

-48%

€45.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pūkinė striukė vyras, striukė odos moterims, kailis dirbtiniais kailiais, mišinys kailis, natūralios odos tranšėjos paltai moterims, moteriški motociklo jojimo striukė, spidi motociklo striukė, odinis švarkas, dydis moterų odiniai paltai, trumpas moteris.

Pastaba:

1. Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius. 2. Vis dar nežinote apie dydį?Mes norėtume patarti remdamiesi savo matavimus biustas, juosmens ir klubų. 3. Dydis gali būti 2-3 cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė. 4. Pasiūlymas šaltu vandeniu, rankų plovimo.Ji gali padėti elementus, išlaikyti savo formą.

Paslaugų teikimo sąlygos

Vežimą: Jei galite pateikti užsakymą, Prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus su 3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus iš atskirų šalių, Kurios gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, Tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.Grąžinimas: Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Mes grąžinsime jums, jei jums grąžinti prekes su 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.Apie Dydį: Būtinai, prieš perkant, prašome peržiūrėti mūsų dydžio stalo ir, kaip nustatyti dydį.Įsitikinkite, kad konsultuotis su mumis dėl dydžio.Jei Jums pasirinkti dydį ir ji Jums netinka, Mes neatsakome.Paklaida produkto yra 2-3 cm.Spalvų Neatitikimas: Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.Atsiliepimai: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamų atsiliepimų, Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų.

spalva Raudonas Vynas / Juoda
Lytis MOTERIS
Rankovės Stilius Reguliariai
Apykaklės O-Kaklo
Amžius Amžius 18-35 Metų
Dydis S M L Xl 2Xl
Sezonas Pavasario/Rudens
Medžiaga Plauti PU Odos
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Numeris 1812
Kilmės KN(Kilmės)
Storis Plonas
Prekės Pavadinimas AORRYVLA
Apdaila Mygtukas
Drabužių Ilgis Trumpas
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Nuimamas Dalis NĖRA
Stilius Slim
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Odinis & Suede

Panašūs produktai