Juodos Spalvos Lauko Sulankstomas Peilis Rinkiniai Nerūdijančio Plieno Išgyvenimo Stovyklavimo Peilis Su Galandimo Akmuo Nustatyti Nešiojamas Kišenėje Peilis Greitai

€6.62

-37%

€10.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: peilis lovocoo, knive, nakiri peiliai, Kydex Lapas, kershaw, peiliai, medžiokliniai peiliai, išgyvenimo didelis, mp armijos peilis, asus edc peilis, išgyvenimo peilis vyrai, sulenkite peilis.

Lauko Nešiojamų Išgyvenimo Stovyklavimo Įranga, Sulankstomas Peilis Su Galandimo Akmuo

Patvarus-ašmenys yra pagaminti iš patikimų nerūdijančio plieno su juodo oksido sluoksniu, siekiant užtikrinti puikų pjovimo našumą ir atsparumą korozijai.

Pagalbos Priemonė-aliuminio rankenos yra įrengta su cutter ir stiklo tarpsluoksnis, kuris gali būti naudojamas pierce automobilio langų ir iškirpti virvės avarijos atveju.

Lengvai atidaryti ir uždaryti-spauskite galiniai automatiškai išimti aštrių ašmenų.Su užrakto sistema, mūsų sulankstomas peilis nebus netyčia kartus naudojimo metu.Atrakinti disko, viskas, ką jums reikia padaryti, tai perkelti jo kamštis į šoną.

Platus naudoja-labai tinka kempingas, žygiai, žvejyba ir bet kokios veiklos lauke, taip pat bendro naudojimo ir kasdien pjaustymo užduotis.

Kokybės investicijų-jos praktinio dizaino ir saugos priemonės, kad jis protingas pasirinkimas kalbant apie išlaidas.Ateina su whetstone ir dovanų dėžutė.Dovana jūsų mylimam žmogui!

Parkage turinio:

1x peilis, 1x nailono peilis dangtis, 1x galandimo akmuo

Rankenos Medžiaga Plastikiniai
Tipas Sulankstomas Peilis Peilis
Modelio Numeris 0118
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ISHOWTIENDA
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Ašmenų Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Panašūs produktai