Plius Dydis Vasaros Mėgėjams Mens batai atsitiktinis Akių Pelkių Batai vientisos spalvos Ultralight sportbačiai Moteris Vaikščiojimo Batai, Tuščiaviduriai Vyrų Butai

€10.57

-27%

€14.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrų batai, kojinės, mezgimo sneaker vyrai, crocs dalys, vyrai riebalų sportbačiai, ponios crocs, sportbačiai vyrai moterys ultralight, parduotuvėje batai vasarai, vaikščiojimo batai, vasarą, rudenį, atsitiktinis batų vyrai, hip-hop sneaker.

Patarimai prieš perkant: Prieš kiekviena batų pora yra išduotas, mes atidžiai patikrinti kokybės ir siųsti aukštos kokybės produktus pirkėjui. 1. Tai yra normalu, klijai batai turi nedidelį kiekį klijų dėmes, kurios yra ne kokybės problema. 2. Tai yra normalu, kad mažas kiekis temoje batai, kurie yra ne kokybės problema. 3.batų dydį rankiniu matavimo, yra 1-5MM klaidą, prašome atkreipti dėmesį. 4.ekrano ir apšvietimo problemas, spalva turės šiek tiek klaidų. 5. dėl tolimojo susisiekimo batai bus šiek tiek deformuoti, tai yra normalu.Prieš kiekvieną porą batų, išduodamas, mes atidžiai patikrinti kokybės ir siųsti aukštos kokybės produktus pirkėjui.

Vyrai Vaikščiojimo Batai moterų vaikščiojimo batai
Sportbačiai Vyras Plus Size 35-48
Sezonas Vasaros
Prekės Pavadinimas ESDAF
Vidpadžio Medžiaga Latekso
Batai Tipas Pagrindinis
Modelio Numeris Vyriški bėgimo bateliai atsitiktinis
Modelio Tipas Kietas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Vyrų Butai sportbačiai moteris
Pamušalas NĖRA
vandens batai Pelkių Batai
Elemento Tipas laisvalaikio bateliai
Batviršio Medžiaga Akies (Oro mesh)
vyrų bėgimo bateliai moterų bėgimo bateliai
Padas Medžiaga EVA
Uždaryti Tipas Slip-On
Funkcija Anti-Kvapas

Panašūs produktai