Litchi Sulankstomas Stovas PU Atveju Lenovo TB-8504 "Folio" Apsaugos Atveju Lenovo Skirtuką 4 8 Tablet 30PCS/Daug

€94.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "lenovo" tab, išmetiklis rinkinys, ašmenys diamond, tavlet, "lenovo" tab 4 tb 8504x, lenovo tab4 8 plius, oneplus remontas, lenovo tablet, android tablet, lenovo tb 8504f.

Geros Kokybės Litchi Sulankstomas Stovas PU Odos Atveju, "Lenovo" Tab 4 8 TB-8504

Savybės: Aukštos Kokybės visiškai Naujas Raštas jūsų planšetinį kompiuterį nuo pažeidimų,purvinas ,dulkių.Spalva: Juoda,Raudona,Balta,Rožė,Rožinė,Žalia,Ruda,Tamsiai Mėlyna, Šviesiai Mėlyna,Violetinė.Svoris :apie 140g

Pastabos: Tik PU Danga.Su opp maišelį. (Ne Retail Box) pls siųsti mums žinutę, kurios spalvos jums reikia, arba atsitiktinai,bet jei spalvų yra išparduoti,mes išsiųsti kitų spalvų

Pristatymas

Dauguma užsakytos prekės bus išsiųstos per 24 valandas nuo apmokėjimo patvirtino.Mes informuosime jus, jei mums reikia daugiau laiko pasiruošti.Ji paprastai trunka maždaug 5 iki 8 dienų, kad laivas į savo šalių AVS.Pristatymas per DHL, UPS, Fedex, TNT užima mažiau laiko.Mes taip pat siūlome lašas laivybos paslaugos.

Atsiliepimai

Mes dėkingi, jei galėtumėte mums duoti teigiamų atsiliepimų po sandoris yra baigtas.Mes suteikti mūsų klientų teigiamų atsiliepimų.

Klientų Aptarnavimas

Mes siūlome 7/24 ir toliau tęsia tarnybą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų apie mūsų produktus.Jūsų užklausą bus atsakyta į 12 valandų.

Sugrįžti ir grąžinimo Politika

Prašome susisiekti su mumis prieš siųsdami elementą atgal.Prašome užtikrinti, kad prekės bus grąžintos geros būklės, su originalia pakuote.Mes atsiųsime naujų pakeisti ar grąžinti, kai prekės yra gautos.

Susisiekite Su Mumis

Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl vidaus žinutę.

Pakuotė No
Tipas Apsaugos Shell/Oda
Modelio Numeris NĖRA
Stilius Verslas
Prekės Pavadinimas sherrytree
Funkcija Anti-dulkių
Modelio Tipas Kietas
Suderinamos Prekės Lenovo
Plotis 15cm
Ilgis 26cm
Modelio Suderinamumas Lenovo skirtuką 4 8 TB-8504
Medžiaga PU
Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis 8"

Panašūs produktai