2vnt Žalvario Padalinta Veleno Bosinė Gitara Push Push Potenciometras Jungiklį Perjungti Kontrolės Puodai - A25K B25K A50K B100K A250K A500K B500k

€7.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: a50k, a500k potenciometras, b103 dvigubai, jungtis mc4, b500k potenciometras jungiklis, potenciometras cts a500k, rmc jig jungiklis, b50k centras, elektrinė gitara tomas, b500k potenciometras.

Bosinė Gitara Push Push Potenciometras Push & Push potenciometras,vienas žemyn liesti ji,nr. clutching ir nesugraibęs amžinai,yra jokia reikia traukti nebėra, tiesiog paspauskite & Stumti ir žaidi, tai,, kad daug lengviau naudoti nei stumti/traukti puodą.A25K,B25K,A50K,B50K,A100K,B100K,A250K,B250K,A500K,B500K-omo pasirinkti Padalinta velenas su šiurkščiavilnių knurling Rupi objektyvų žiedą velenas tinka labiausiai valdymo rankenėlės Padalinta Veleno Skersmuo:Apytiksl. 6 mm Veleno Ilgis:Apytiksl. 18mm Veleno Sriegio skersmuo:Apytiksl. 3/8inch Pagrindo Skersmuo:Apytiksl. 16,8 mm Paketas Apima: 2 x Push Push Puodai

Skelbimas dėl pirkimo, aksesuarai elektrinė gitara

Kaip ten yra tiek daug skirtingų rūšių elektroninius gitaros priedai, išskirtinį dydžių ir tiekėjams už šias prekes, yra skirtingi, prašome klausti tikslaus dydžio pardavėjams tiesiogiai.Prašome įvertinti savo dydžio tiksliai ir tada leiskite mums žinoti.Mes parduodame tik pagal dydį surašyti pagal save tvarka.

Apie dydžiai

Kaip ten yra daug įvairių rūšių gitaros atsarginių dalių ir priedų.Dydis nuotraukas produktų, kurioms reikia tikslaus dydžio, kad tilptų į gitaros buvo išvardyti.Prašome patvirtinkite savo dydį atidžiai prieš užsakymą.Keletas leidžiamų klaidų nustatytą intervalą būtų ten, nes skirtingų pleistrai ir matavimo klaidų.

Apie spalvų skirtumas

Visi produktai turėtų būti imtis nuotraukas vietoje!Dėl fotografavimo šviesos ir skirtingų ekranų, ir tt, nuotraukomis, spalvomis, būtų šiek tiek skiriasi nuo realių produktų.Visos spalvos turėtų sekti nekilnojamojo produktus tik.

Apie pristatymo

Prekės turėtų būti išsiųstas jums per 5-7 darbo dienas, kai mes gauname jūsų užsakymą.

Apie didmeninės

Mes tik parduoti gitara dalys ir reikmenys, ir jūsų užklausa bet didmeninės duomenys turėtų būti labai laukiamas ir labiausiai palankios kainos turėtų pateikti.

Produkto pavadinimas Push Pull Kontrolės Puodą
Modelio Numeris TLKG-A100K-3
Spalvos Žalvaris Spalva
Dydis as shown in Photo
kilmės vieta Kinija
Tipas Push Pull Kontrolės Puodą
Prekės Pavadinimas QHX
Svoris 19g/piece

Panašūs produktai