JMCQ Android 9.0 Automobilio Radijo Multimedia Vaizdo Grotuvas " KIA " K3 " RIO-2017 2 din Navigaion GPS 2G+32G Padalinti Ekraną su karkasu

€90.57

-39%

€148.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kia rio x line, skaitmeninis radijas android, automobilio radijas, cc3, "bluetooth" automobilio radijo, 2 din "android" radijas, 2din android radijas, kia kx1, 2 din radijas, smartphon.

Pirkimo DUK: produktas palaiko vairo valdymo mygtukai, palaiko originalių automobilių kameros (CANBUS reikalaujama), palaiko neoriginalios kameros (palaiko kelis etapas mechanizmai), palaiko originalus automobilio funkcijas, tokias kaip oro kondicionavimas parametrai (CANBUS reikia, daugiau originalių automobilių funkcijų, susijusių su originaliu automobilio) tinka jūsų automobiliui? 1. Patikrinti atitinkamą modelį ir metus, produkto ir automobilių 2. Palyginti montavimo padėtį produktą su automobiliu, kuris turi būti modernizuotos 3. Patikrinkite, ar produktas maitinimo kabelis sąsaja tinka jūsų automobilį (pastaba: ne visos sąsajos originalių automobilių reikia būti prijungtas) 4. Jei jūs vis dar negaliu teisėjas, prašome siųsti mums originalus automobilio radijo montavimo vieta (front) vaizdo ir originalaus radijo atgal sąsaja nuotrauką su mumis

Palyginti su originaliu automobilio, ekranas yra didesnis, spalvos yra labiau ryškus, ir ji palaiko žiūrint iš įvairių kampų.Naujas rėmas pagamintas pagal originalų automobilį, kuris puikiai savo automobilį, ir yra lengva įdiegti.

Nekilnojamojo Android 9.0 sistema , paramos paraiškos pateikimo padalinti ekraną, kad jūsų naudoti daugiau patogus, parama, daugiau, naujausias programas.

Pagrindinė naudoja žemėlapis navigacija kairėje ekrano, ir pilotas, arba galinis vaiku (video išvestis) laikrodžiai mėgstamas TV programa, dešinėje ekrano.

Paramos padalinti ekraną, bet 2 kartus, derinant bus.

Paramos vaizdo ir DVR taikymas kintamų Lange tinkinti vaizdo pozicija ir padaryti savo vairavimo patirtį, pilnas cool spalvos.

Paramos galinio vaizdo produkcijos, automobilis vis dar atitiktų pramogų poreikių vaikų galiniai atsižvelgiant į vairuotojo.

Naujausia andriod 9.0 4 branduolių sistemą, remti 1GB RAM + 16GB ROM ir 2GB RAM + 32GB ROM neprivaloma, mes ir toliau pradėti daugiau galingos mašinos, prašome atkreipti dėmesį į mūsų parduotuvę Gauti pranešimus apie naujų produktų.

Numatytasis built-in koregavimas yra 12EQ (iki 32EQ), garso surround galima nustatyti tuo pačiu metu, leidžia jums pasinerti į nuostabų muzikos.

Palaiko beveik visus map programas.Prieš siųsdami savo mėgstamiausių produktų, mes įdiegti naujausi neprisijungęs žemėlapis jūsų šalyje jums, ir žemėlapis bus reguliariai atnaujinama.Žinoma, jūs taip pat gali pasirinkti naudoti internete žemėlapiai.

Ilgas darbo laikas iš radijo neišvengiamai sukels pernelyg didelių temperatūros, ypač vasarą, kuri turi įtakos tarnavimo radijas.Aušinimo ventiliatorius gali veiksmingai išspręsti problemą ir aukštos temperatūros.jūs galite nusipirkti paspaudę "PIRKTI DABAR" žemiau pateiktame paveikslėlyje.

Palaiko atvirkštinė ekranas.Kai automobilis yra priešinga režimas, radijo, galės iš karto pereiti į ekraną galinėje automobilio, siekiant užtikrinti jūsų vairavimo saugumą.

Jei neturite originalus kameros, jūs galite nusipirkti paspaudę "PIRKTI DABAR" žemiau pateiktame paveikslėlyje.

Palaiko ryšį su ADAS DVR.ADAS DVR turi daug built-in pagalbines vairavimo technologijas, įdėjimas aukštos kokybės TF atminties kortelę įrašyti kiekvieną akimirką jūsų vairavimas.

Vis daugiau ir daugiau nacionalinės automobilių gamybos standartai reikalauja, kad transporto priemonėse turi būti įrengta padangų slėgio pavojaus signalizavimo įtaisai.Svarbu padangų slėgio pavojaus signalizavimo įtaisai gali būti vertinamas.Spustelėkite ant paveikslėlio žemiau, norėdami pirkti padangų slėgio signalizacijos įrenginys, prijungti radijo ir atsiliepimų jūsų padangų būklę realiuoju laiku.

"Bluetooth" ryšys, interneto ryšys "Bluetooth" telefono, integruotas mikrofonas radijo, net jei aplinka yra triukšminga, radijas palaiko išorinio mikrofono jungtis, kuri vis dar gali garantuoti, jūsų skambučio kokybė.

Paramos vairo valdymo originalios automobilių.Pirmą naudojimo versija be canbus, rankinis klavišą gyvenimą yra būtinas.Versija su canbus gali būti naudojamas po ir tikrinimas jungiantis canbus.

Kaip radijas, integruota galinga ir stabili radijas palaiko stiprintuvu žetonų mėgstamus kanalus.

DUK:

1.Kodėl negaliu įjungti automobilio radijo ?

1.1 Prašome patikrinti, ar Įtampa, automobilių radijas : 12V

1.2. Jeigu jums išbandyti šio automobilio radijo,galite sujungti raudona ir geltona laidus ir sujungti juos į teigiamą pusę elektros energijos tiekimas.Juoda linija į neigiamą elektros energijos tiekimo.

1.3 Pakeisti tos pačios rūšies draudimo išbandyti automobilio radijo.

Pastaba: Prašome turi naudoti savo elektros kabeliams sujungti savo automobilio radiją,tai nėra įmanoma, įdėkite originalios automobilių prijungti tiesiogiai į mūsų mašiną.

2.Kodėl automobilio radijo laida "Nėra Signalo" kai mes atbulinės eigos?

Prašome patikrinti, ar fotoaparatą linija yra tinkamai prijungtas prie automobilio radijo.

Pastaba:vaizdo uosto galinio vaizdo kamera, turi įrašyti "CAMIN" uosto automobilio radijo.

3.Kodėl fotoaparato ekrane "!" ir "negaliu žiūrėti vaizdo įrašą, o vairavimo" kai aš naudoju USB, žiūrėti vaizdo įrašus?

Prašome išjungti "Vaizdo Įspėjimas" funkcijos parametrai,tada bus GERAI.

4.Kodėl negaliu paieškos FM?

4.1: Ne radijo antena, įdėta;

4.2: Prašome patikrinti, ar radijo antenos prijungtas.Prašome įrašyti daugiau antenos kelis kartus, kad jis taip pat susisiekė;

4.3: signalas apie savo buvimo vietą nėra gerai.Eikite į geresnę vietą bandymas dar kartą

4.4: radijo antena ant automobilio neveikia/nėra poveikio; prašome pakeisti radijo antena ir išbandyti dar kartą.

Įskaitant Kadrą Taip
Rio Metų 2015 m.
TF/Micro SD Lizdas 2
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis KIA
Modelio Pavadinimas Android player 9.0
Speciali Funkcija Paramos 4G Tinklo
Galia 4 x 45W
Prekės Pavadinimas jmcq
Prijungti USB PSSS Parama
Medžiagos Tipas Metial+Plastikas
ROM 32G
Įtampa 12V
Max Išorinė Atmintis 32G
Kilmės KN(Kilmės)
Taikymo Plūduriuojantis Langą Parama(T3L)
Operacinės Sistemos Android 9.0
Wifi Versija 1G+16G
OSD Kalba Vietnamo
Elemento Dydis 23cm*14cm*7cm
Specialios Funkcijos Jutiklinis Ekranas
Ekrano Dydis 9"
Tinka modeliams Už KIA K3 RIO 2015-2017
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
4G versija 2G+32G
Built-in DSP pareigos
Prijunkite išorinį mikrofoną Parama(T3L)
Prekės Svoris 1.5kg
"Android" sistemos Android 9.0(T3L)
Kia Modelis rio
Prijungti USB ADAS DVR Parama
Din Dvigubas Din
Palaikymo Funkcija Vaizdo Išvestis(T3L)
Rezoliucija 1024*600
Sąsaja USB
Originalus Vairas Kontrolės Parama
Originalus Automobilinis Vaizdo Kamera Parama
RAM 2G
Funkcija RDS funkcija

Panašūs produktai