Greitas Orgazmas Sekso Žaislai Moterims, Masturbators Piršto Vibratorius G Dėmės Klitorio Stimuliatoriai Vaginas Massagers Žaislai Suaugusiems

€7.48

-59%

€18.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyras bdsm, mano sekso žaislai, gėjų seksas, sekso žaislas, ons suaugusiųjų, atsitiktinis moterų, vibrat, lytis, Lazdelė, analinis kaištis.

Greitas Orgazmas G Spot Piršto Vibratorius, Sekso Žaislai Moterims, Antgalis klitorio stimuliatorius dildo, Vibratoriai Vaginos Massager Suaugusiųjų Moterų

Aprašymas:

❤Pagamintas iš maisto kokybės medicininio silikono,lanksti ir elastinga,sveikatos ir saugus naudoti. ❤Su USB įkroviklis, taupyti energiją, kai visiškai įkrautas apie 3 valandas, gali dirbti apie 2 valandas ar daugiau ❤10 dažnio vibracijų leis jums patirti įvairių jaustis aistras. ❤Super Galingos, Tylios Vibracijos Massager G Spot Vibratorius Moterims USB Įkrovimo Sekso Žaislai Klitorio Stimuliatorius Dildo Sekso Produktai

Rekomendacijos

❤ Šlapiu "žaislas" iš 75% medicinos alkoholio ar sterilizuoti dezinfekavimo priemonės prieš naudojimą.Kailis tinkamą kiekį, tepimo produkto.Rekomenduojama naudoti su prezervatyvu kartu; ❤Įterpti į kūną iki kulminacijos.

Atsargumo priemonės

❤ Po naudojimo, kad "žaislas" yra daug išskyrų ir lubricat likučių.Jis bus lengvai veisiasi bakterijos, jei nėra švarios jis ilgą laiką.Taigi, prašome išvalyti savo "žaislą" iš karto po naudojimo. ❤ , Kai jūs valyti "žaislą", nenaudokite padalinta vandens jungiklis ir maitinimo striukė.Tiesiog naudoti savo pirštus ir vandens, nuvalykite, nenaudokite šepečiu arba rūgšties valiklis. ❤ Po plovimo, nuvalykite sausu medvilniniu audiniu rekomenduojama, aukštos kokybės audinys yra taip pat geras pasirinkimas.Po to nuvalykite vandens, sausos, žinoma, ir vengti sąlyčio su saulės! ❤Galiausiai, jūs galite naudoti specialius valymo skystis, arba atskiestas alkoholis (75%) dezinfekuoti, ar galite pabarstyti šiek tiek talko miltelius sandėliuoti. ❤Galite naudoti aksomo maišelis dulkių maišelį išsaugokite jį.Laikykite jį vėsioje ir sausoje vietoje.

【8 Sekundes Orgazmas】 3.2 cm ilgio galvos ir 30 laipsnių arka, projektavimo, GM09 puikiai dera gylis ir struktūra makštį, kad jums padėti tiksliai stimuliuoti jūsų G-spot ir iššūkis jums pasiekti orgazmą per 8 sekundes!

【4-in-1 Vibratorius ir Kūno-saugi Medžiaga,】 GM09 taip pat gali būti klitorio vibratorius, spenelių stimuliatorius, analinis kaištis, arba dėl bet jautrias kūno vietas.Pagaminti iš medicininės kokybės silikono, netoksiškas, bekvapis ir hipoalergicznych, nekenksmingas žmogaus organizmui ir sklandžiai, kaip tikra oda, tai taip pat super tylus ir diskretiškas!Garsas tai G-taško vibratorius bus ne didesnė kaip 38 decibelai.

【Vandeniui ir USB Įkrovimo】viso kūno atsparus vandeniui, galite naudoti šį vibratorius vonia, dušas, sūkurinė vonia ar bet KUR savo nuotykius gali užtrukti.USB įkrovimo yra patogu ir greita.Su įkrovimo laikas 2 valandomis, teikiančios 4 valandas, jums niekada nerimauti bėga olf galia.

24 Valandų profesionalus aptarnavimas po pardavimo.Pease jauskitės laisvai susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti mūsų produktas!

Elemento Tipas Vibratoriai
Tipas G-Spot
Prekės Pavadinimas alwup
4 funkcija Dildos Moterims
Modelio Numeris GM09
Funkcija 5 Vibratorius moterims
Funkcija 8 Vaginas Massagers
Funkcija 9 sekso žaislai moterims
Dydis Finger
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Medžiaga Silikono
Kilmės KN(Kilmės)
2 funkcija g spot
Funkcija 6 Masažas Prekės Suaugusiems
Funkcija 7 suaugusiųjų žaislai
Funkcija 1 Greitas pristatymas / Greitas pristatymas
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No

Panašūs produktai