Originali mink kašmyro megztinis moterims kailis ilgas, kašmyras puloveriai, megzti grynos mink striukė Individualų spalvos nemokamas pristatymas S164

€44.62

-48%

€85.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gardigan mink kašmyras, laisvas mink kašmyras, rinkinys mink kašmyras, megztiniai mink kašmyras, kašmyro audinių, tunika mink kašmyras, cadigan mink kašmyras, mink plaukuotas kašmyras, kašmyro šalikas, collor mink kašmyras.

Daugiau kailiai, kailio

Daugiau kailio liemenė

Kodėl mes pirkti Jinnuo:

1.Geriausios Kainos dėl www.restapa.lt bazę siųsti EMS free shipping", kuri yra greičiausias reikšti, kad Rusija,nors ir daug kitų mažų kainų parduotuvės laivas, kurį Kinija paštu, oro paštu, reikia ilgai leadtime apie 2-5 mėnesių.

2.Mes turime savo projektą ir bus įkelti naują stilių,kiekvieną sezoną, siūlome puikų kokybės, kaip aprašymas,laivų greičiausias būdas jūsų šalyje.

3.Mes turime mūsų pačių gamykloje ir gali sukelti produkto kokybiškai ir greitai leadtime.

Jei jums rūpi kokybė ir leadtime,pls nusipirkti mūsų parduotuvėje!

Mes tik parduodame aukštos kokybės kailio,prašome don\ \ 't palyginti su pigiomis prastos kokybės, pardavėjas,Ačiū už jūsų dėmesį.

Dėmesio:

1, Prašom ignoruoti tegus dydis ateina su audiniu.Nes tegus dydis kartais gali būti didesnės nei mūsų aprašymas dydžio kaip tie, kurie yra už Keteros e,Mes esame viena ar dvi dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos žmonių.Taigi pls pasirinkti didesnį dydį.

2, Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva nekilnojamojo prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai,ačiū už jūsų supratimą.Linkiu laimingas pirkinių!

Gerbiami pirkėjas,Prašome nedvejodami palyginti su kitais tiekėjais dėl www.restapa.lt.

Mes produktų eksportas Ne tie, Kinijos vidaus rinkoje!

Mūsų kokybė yra daug geriau nei thoese iš rinkos!

Visi mūsų produktai, jūs galite rasti Prekės ženklo Parduotuvės!

Didmeninė, prašome susisiekti su mūsų pardavimų vadybininkas žinute tiesiogiai.

Dydis KN dydžio, tai yra mažesnėms nei MUMS\\UK dydis.

Produkto Deatails:

Prekės Nr. S164

Dydis: S/M/L

Medžiaga:kašmyro Audinių

Butas Matavimo Dydžiai

KN

Dydis

JAV

Dydis

UK

Dydis

Europa

Dydis

Krūtinė

(cm)

Peties (cm)

Ilgis

(cm)

Rankovės

(cm)

S

2

6

34

85

37

70

57

M

4

8

36

95

38

70

58

L

6

10

38

100

39

70

59

Dydis:cm(1inch=2,54 cm,1cm=0.39 colių)

Prekės gali būti pagamintos iš lanksčios Medžiagos, Tai gali būti +2cm arba-2cm skirtumas. .

Užuomina, kad pasirinkote tinkamą dydį:

Naudoti panašių drabužių, palyginti su dydžiu.

Pristatymas

1. Paprastai,prekės bus pristatomos within5-20working dienų EMS,5-7working dienų DHL,TNT, 20-50days tiek Kinija paštu, Oro Paštu ,10-20working dienų ePacket.Kartais tai užtruks daugiau dienų, kad laivas į jums piko metu!!

2. Taip pat galite pasakyti mums laivybos metodą jums reikia,mes pasirūpinsime geriausias siuntą jums.

3. - Pristatymo adresas yra pagrįstas kliento www.restapa.lt pristatymo adresą.Jei klientas turi bet kokį adresą, atkreipkite dėmesį, mums per 24 valandas.

4. Pristatymas gali įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš atidarydami prekės nėra gauta kalbėjosi.

5.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Mokėjimo

Mes kreditinėmis kortelėmis, Banko pavedimu, Western Union"® , Jei turite kokių nors klausimų, Prašome pateikti šią nuorodą help.www.restapa.lt/payment_method.html

Grįžti

1. Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite paprasta grįžti ir gauti grąžinimo arba keitimo į kitą punktą.Tačiau mes negalime sau leisti mokestis siųsti atgal.

2. Prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinti leidimą.Jūsų vardas, aukciono numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką.Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.

Atsiliepimai

1,Jei turite kokių nors klausimų, prašome pranešti mums pranešimą per pirmąjį.Nes mes gyvename kitoje laiko zonoje, mes negalime atsakyti į jums ne vieną kartą.Mes atsakysime jums per 24 valandas.Prašome suprasti!Stengiamės, kad mūsų geriausia išspręsti jūsų problemą!!

2,Teigiamas bus teikiama kiekvienas pirkėjas, net jei jis arba ji doesn\ \ 't padaryti. (Idealiu atveju, jūs tai darote.Ačiū!)

3,pirkėjo, kuris nėra patenkintas savo pirkiniu su mumis.Prašome susisiekti su mumis prieš jums paliko neigiamą arba neutralų arba mažai DSR rezultatas, mes stengiamės išspręsti jūsų atveju.s.a.p.

DUK

Visi produktai yra įgyvendinami griežtai bandymas prieš vežimą.Visas nuotraukas rodomas yra 100% tikri, ir nuoroda tik.Prašome leisti galimi nedideli skirtumai dėl techninio tobulinimo ir dispersiją.

Medžiagos Sudėtis Mink Kašmyras
Lytis MOTERIS
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Storis STANDARTAS
Rankovės Stilius Žibinto Lankelį
Modelio Tipas Kietas
Drabužių Ilgis ilgai
Modelio Numeris S164
Uždaryti Tipas Atidaryti Dygsnio
Apykaklės Golfo
Prekės Pavadinimas PUIKUS JINNUO
Stilius Mados
Elemento Tipas Puloveriai
Apdaila NĖRA
Medžiaga Mink Kašmyras
Technics Rankomis Megzti

Panašūs produktai