1.56/1.61/1.67 indeksas pilka/ruda Aukštos kokybės progressive photochromic recepto spalvos Lęšiai akis, o opticos trumparegystė

€42.66

-12%

€49.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 1.67 indekso lęšiai, photochromic progressive laisvos formos, spalvotas foto filtras, 10 photochromic progressive, lęšis, laisvos formos progressive, lęšiai 1.61 indeksas, electric eye objektyvai, objektyvo photochrom, filtruoti spalva.

Aspherical Lęšiai Anti Reflective Anti Nulio Akių Receptinių Lęšius Mes tinkinti Recepto Akinius klientams.Mes tiekiame visų rūšių stiklų, rėmų ir optiniai lęšiai už savo pasirinkimą.Prašome reikia pažymėti, kad galutinę kainą, įskaitant ir ratlankiai ir lęšiai bet be tvarkymo mokestis---galime tai padaryti nemokamai.Prašome pastebėjau, žemiau dalykus, prieš jūsų užsakymą. 1. Individualų laiko reikia 3-7days 2. Prašome pateikti mums jūsų recepto nutartyje aiškiai. (1) Srityje Dioptrijomis : dešinė Akis SPH; Kairė Akis SPH. (2) Cilindro Dioptrijomis : (jei neturi, astigmatizmas, tiesiog pasakykite mums srityje dioptrijomis yra gerai ) Dešinę Akį ir CYL AŠIS; Kairė Akis CYL KRYPTIS. (3) Mokinių Atstumas ( PD Vertė ). (4) Bifocal mums reikia žinoti tiek laipsnį jums reikia.(Artimųjų ir Tolimųjų laipsnis) (5) Laipsniškas multifocal lęšius (taip pat žr. arti arba toli) taip pat reikia žinoti, PRIDĖTI ir laipsnį, jūs turite.Visi, kad objektyvas turi palikti pranešimą jūsų recepto, įskaitant savo PD matavimas.Ten turėtų būti šiek tiek "+" arba "-" ženklas ant jūsų recepto, tai yra labai svarbu.Kai jums palikti savo receptą, prašome atšaukti arba ignoruoti tai, kai jums palikti pranešimą.Jei įmanoma, geriausia būtų imtis nuotrauką iš savo gydytojo receptą, siekiant išvengti bet kokių nesusipratimų.Paprastai, jūsų recepto galia gali atrodyti kažkas panašaus į tai:

(Pastaba: kartais jūsų akių gydytojas negali rašyti savo PD(Mokinio Atstumo) matavimai jūsų recepto lapelį, nes tai tikrai nėra būtina juos įvertinti, bet prašome turėti gražiai paprašytų šios informacijos, nes mes jų reikia gaminti mūsų optiniai lęšiai.) (Dešinė akis) l--------------PD dydis------------l (Kairė akis)

Jūs galite tiesiog atsiųsti mums pranešimą taip, kaip nurodyta toliau, kai jums pateikti tokia tvarka: į Dešinę (OD): Sfera______ Cyl______ Ašis______ ADD---

Kairėje (OS): Sfera______ Cyl______ Ašis______ ADD---

PD: ______mm

Elemento Tipas Akiniai Priedai
Lytis VYRAI
Danga HMC
Akiniai Priedai Objektyvai
Modelio Numeris 1.56-1.67 indeksas
Prekės Pavadinimas Schever
Lęšių Medžiaga CR-39

Panašūs produktai