Mini USB RTL-SDR Nuotolinio valdymo Imtuvas Nustatyti pigių Programinės įrangos Apibrėžta Radijo Suderinamas su Dauguma SDR Programinės įrangos Paketai

€5.80

-38%

€9.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sst, rtl sst, 32pin, keychain mini, hifi mini radijo, led egea, core i7 7500u, rtl sdr antenos ilgis, sdrplay, anytone atveju.

Savybės:

Įtraukta: USB dongle, antena, nuotolinio valdymo pultas

RTL2832U sąsaja IC & FC00012 imtuvas IC USB dongle

Tuned SDR ir apima daug geresni komponentai nei generinių vaistų (žr. aprašymą žemiau)

Suderinamas su dauguma SDR programinės įrangos paketai

Aprašymas:

Puikus prietaisas mokymosi programinės įrangos apibrėžta radijas.Radijo mėgėjų, police & fire nuskaitymas, kanalų, palydovines nuotraukas--you name it, tai mažai vaikinas tikriausiai galiu tai padaryti.

Pakeista DVB-T USB dongle tuned SDR naudojimo, įskaitant atnaujintas kristalų, kondensatoriai ir induktyvumo ritės., palyginti su generinių įrenginius, pavyzdžiui, tie, kurie parduodami konkurentų.Siekiant sumažinti triukšmo grindų, didesnis stabilumas ir geresnis ilgaamžiškumo.

Remiantis FC00012 imtuvas IC pateikė Rafael Micro.Kaip toks, jie turi dažnių geba maždaug 25MHz-1750MHz, nors tai gali šiek tiek skirtis nuo vieneto iki vieneto.Taip pat yra ir RTL2832U IC laive žinoma, kuris veikia kaip demodulator ir USB sąsaja.

Jungties tipas antenos ir USB lenta yra, MCX--vyrų MCX antenos, moterų MCX dėl SST.Yra daug adapteris ir adapteris kabeliai prieinami mūsų parduotuvėje, jei norite sujungti savo mėgstamą antena!

Techniniai duomenys:

Naudojimas: Universalus

Spalva: Juoda

Medžiaga: Plastikas

USB Versija: USB2.0

Dydis USB dongle: 85x25x10mm

Dydis Nuotolinio: 85x38x5mm

Dydis antena: 30x30x150mm(1.1 m kabelio)

Pakuotė:

1 x USB dongle

1 x antenos

1 x nuotolinio

1 x CD

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Dėl asmens matavimo technika yra įvairių, gali būti 1-3 cm paklaida fiziškai.Ačiū!

Elemento Tipas Antenos
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai