Yiwutang kung fu batai vaikams wushu batai vaikams Taiji ir Kinijos marial ars batus neslidžiais karvė Raumenų

€24.69

-5%

€25.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vip nuorodą, komanda oro pajėgų, jordanija, laisvalaikio sneaker, nike vapormax, žymeklį bateliai nike, air jordan, batų, kačiukas kulno bateliai moterims, vyrai mulas batai.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje,prašome perskaityti šią turinį atidžiai!Kinijos wushu batai su aukštos kokybės odos ir gumos padas yra tiesiog fantastinis tinka ir patogus,kvėpuojantis ir patvarus.Spalvą galite pasirinkti tarp juodos, baltos ir raudonos, ir jie visi su restorano stitchwork.Turime visu dydžiu vyrams, moterims, vaikams ir suaugusiems.

Pastaba: Jūs TURITE tiksliai išmatuoti savo pėdos ilgį, ir tada kreiptis dydžio diagramą žemiau, norėdami pasirinkti tinkamą dydį.

prašome neskaičiuoja vidpadžio ilgis,tai yra skiriasi kojų ilgis!

Prašome padidinti savo dydį, jei jūsų snukio tipo, drūtas.

klientų Pasitenkinimo: Jei turite klausimų, kviečiame susisiekti su mumis.Mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali tekti ir bus stengiamės išspręsti problemas.Siuntimo Sąlygos: Siuntimo Laikas: Visi daiktai bus išsiųsti per 5-7 dienas, gavus apmokėjimą.Jums bus pranešta elektroniniu paštu su sekimo numerį, kai jūsų paketas buvo išvežti.Pakuotė: Visos prekės yra profesionaliai supakuoti su labai rūpestingai, siekiant užtikrinti saugų pristatymo Palikti savo atsiliepimus 1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą. 2. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų,būkite tikri, kad mes išspręsti šią problemą, geriausiu būdu.Ačiū už jūsų laiką!

Prekės Pavadinimas yi-wu tang
Atletiškas Batų Tipas Bėgimo Bateliai
Lytis Unisex
spalva Raudona Juoda Balta
Padas Medžiaga Karvė Raumenų
Tinka sportaschi,Wu shu
Kilmės KN(Kilmės)
Batviršio Medžiaga Mikropluošto
Švelnumas vienintelis minkšta ir lanksti
Sezonas Visi sezonai
Tinka minios Ir vaikams, ir Suaugusiems
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Batų dydžiai Europos dydžių 27-47

Panašūs produktai