1/14 Nuotolinio Valdymo Sunkvežimių WLtoys 14600 lieto krovininis savivartis Nemokamai kėlimo struktūra 45 laipsnių kibirą rc savivartis žaislas

€92.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: servo lesu, rorschach, rc, 110 priekaba, rc sunkvežimių, priekabos sunkvežimių, rc sunkvežimių, sunkvežimių, wltoy, tamiya modelis, esc wltoys.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Bendravimas yra svarbi.

- Jei į visus klausimus, pls susisiekti su mumis pirmą kartą.Labai ačiū.Mielai su jumis.

Lieto krovininis savivartis Nemokamai kėlimo struktūra 45 laipsnių kibirą 1/14 rc savivartis žaislas

Funkcijos

1. Didelė dalis modeliavimas modeliavimas. 2. Laisvo kėlimo konstrukcijos, 45° kibirą. 3. 2.4 g nuotolinio valdymo technologijos, atstumo nuotolinis valdymas gali pasiekti 60M.

Funkcija

Maksimalus greitis :10 km/h Naudojimo laikas: apie 30 minučių Įkrovimo laikas :3 val. Nuotolinio valdymo režimą: 2.4 g nuotolinio valdymo Nuotolinio valdymo atstumas (m) : apie 60 m Pavaros variklis :280 anglies šepetėlių magnetų Baterijos informacija :7.4 V 1200mAh*1

☺ Jūsų pripažinimas mums yra geriausia, grįžti į jav.

Laivybos Ir Pakavimo

a) Prekės bus išsiųstos per 24 valandas po visiško apmokėjimo gavimo.b) Visi daiktai bus atidžiai tikrinamas prieš vežimą.Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti.

Q & A

Q:Apie Mokėjimo Norėdami apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų www.restapa.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.Q:Apie mokesčių A:Prašome atkreipkite dėmesį, kad pirkėjas turi būti atsakingas už (atveju) visi mokesčio arba PVM, bet kokiomis aplinkybėmis.Q: produktas turi trūkstamus arba skaldytų dalis, kai galite gauti?A:).Jei elementas yra prarastas, mes galime išsiųsti naują, arba, kad visa grąžinamoji išmoka.b).Jei elementas yra sugadinta siuntimo metu, prašome nufotografuoti ir atsiųsti mums laiku, mes siūlome pakeitimas arba dalinį grąžinti pagal netinkamą būklės.Q: Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?A: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, bet vis dar nėra gauti paketą, prašome susisiekti su mumis jį pratęsti.

Visada būti su jumis. ☺

- WatchmenToys

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas sunkvežimis
Amžius Suaugusieji
Brūkšninis kodas No
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Masto 1
Valdytojas Režimas MODE2
Nuotolinio Valdymo Atstumas apie 60m
CE Sertifikatas
Valdymo Kanalai 8 Kanalai
Valdiklis Baterijos 4pcs 1.5 V Baterijos(neįeina)
Modelio Numeris rc savivartis wltoys 14600
Variklis Teptuku Variklis
Medžiaga Guma
Prekės Pavadinimas budėtojai
Sertifikavimo CE
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Savybės Nuotolinio Valdymo Pultas
Skrydžio Laikas 30 min ar daugiau
Įspėjimas Jokių problemų, kreipkitės į mus ne pirmą kartą.

Panašūs produktai