Mini Graviravimo Staklės, Medžio Pjovimo Staklės, rankinis Staklės, Granulių, Šlifavimo, Poliravimo, Gręžimo "PASIDARYK pats" Medienos apdirbimo Įrankis Metalo pjauti

€39.99

-45%

€72.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ego tekinimo įrankiai, wm210v, dalis medienos tekinimo staklės, mini metalo tekinimo mashine, 6 colių skylę pamačiau, apskrito mini saw, medienos tekinimo staklių griebtuvai, lankstaus veleno įrankis, electr pamačiau, "pasidaryk pats" mažos staklės.

ypatybė:

1. Didelio tikslumo, mažai stabilumo, mažo triukšmo: Tai micro staklės gali užbaigti visi darbai, gamybos ir mados produktų, ir jos kintamo greičio funkciją, galima pasiekti tikslus ir greitas darbas.Super momentas rutulinis guolis variklis, maksimalus greitis iki 7000RPM, gali teikti super pjovimo jėgą ir mažai triukšmo, jūs galite naudoti ją namuose.

2. Dukart guolis, didelio tikslumo uodega: viršuje galiniai tailstock yra plieninės konstrukcijos, tvirtas ir patvarus, ir dukart guolio tikslumo.Tikslumo gręžimo griebtuvas, tvirtinimo diapazonas: 0.6-6.5 mm, tikslus ir patvarus.Mūsų mašinos turi ilgą tarnavimo laiką, puikų kokybės ir palankios kainos.

Specialiai skirta "PASIDARYK pats" entuziastams namuose: mažas dydis ir tvirtas nešiojimo, ne tinka masinei gamybai arba komerciniam naudojimui.Metalo pjauti lizdas, žmogiškas dizaino, didelio efektyvumo.

3. Patvarus naudojimas: nerūdijančio plieno dulkių dangtelį variklio, super konvekcija aušinimo anga.Visiškai uždara metalinė dėžutė yra ne tik gražus ir elegantiškas, bet taip pat turi funkcija anti-susidūrimo, patvarumo ir tvirtumo.

4. Plačiai naudojamas: puikus elektriniai gręžimo, pjovimo, graviravimo, frezavimo, šlifavimo, poliravimo, valymo ir gręžimo.Tinka drožyba, šlifavimo, medžio, akmens, persikai, kiaušiniai, rankdarbiai, stiklo, keramikos ir kitų medžiagų.

specifikacija:

Dydis: 37*20*9

Svoris: 1.8

Įtampa/Į: AC230V Out: DC 12-24V

Galia: 150W

Gręžimo greitis: 4000-7000rnp

sąlyga Naujas
Sertifikavimo CE
funkcija 3 Metalo Pjauti Lizdas
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 2 Medienos Apdirbimo Įrankis
Funkcija 1 medienos pjovimo staklės
Modelio Numeris medienos pjovimo staklės

Panašūs produktai