Kvepalai Vyrams Ilgalaikis Kvepalai Spray Stiklo Butelis, Subtilus Aromatas, Natūralūs Džentelmenas Klasikinis Mln. Kvepalai Originalus

€5.83

-30%

€8.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mano sekso žaislai, fluffi gleives, purškimo vandeniui, sekso žaislas, moterų kelnas aromatai, mans kvepalai originalus, vyrai rinkinys, os stiklo, viagra, kvepalų vyrams.

Aprašymas: 1, Tai yra feromonų spygliuota kvepalų, kad traukia moterys / vyrai jums. 2, Tai ne tik kvepalai, bet tai yra sekso feromonai, kaip ir tuos, natūraliai gaminamas žmonėms. 3. Vyrų ir moterų žiūrėti šiuos feromonus ir yra bejėgės prieš savo omens. 4, moksliškai sukurtas feromonų pagrindu kvepalų moterims / vyrams 5. Šviežias kvapas bus ruožtu vadovai. 6. Feromonai, kad moteris traukia prie vyrų, buvo įrodyta, kad pritraukti vyrų ir sužadinti abipusį lytinis potraukis. 7. Elegantiškas Feromonų ir kvepalų kvapas mačo ir patrauklių Specifikacija: Lytis: Unisex Svoris Neto: 100 ML Šalis / Regionas Gamyba: Kinija Odos Tipas: visiems odos tipams Paketą įeina: 1 x Kvepalai Pastaba: 1. Prašome leisti 1-3mm skirtumas dėl rankinis matavimas. 2. Dėl skirtingų monitorių ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Tepalai
Tipas Antiperspirantas
Dydis 100ML
Modelio Numeris Originalus Kvepalai
Seksualinio Pobūdžio No
Nepadori Nuotrauka No

Panašūs produktai