CkeyiN V Veido Lieknėjimo Diržas Veido Kėlimo Skruosto, Liftas Iki Ploną Kaukės Dirželis, Oro Siurblys, Oro Pagalvė Odos Priežiūros Dvigubo Smakro Sumažinti Tvarstis

€12.05

-37%

€19.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: diržas sporto salė, elektronų kaukė, CkeyiN, kaukė smart, bžūp dvigubo smakro, masinis dvigubo smakro, trauka dirželis, blackhead tweezer, multi žoliapjovės, taisome plonesni.

PREKĖS KODAS: MR404

CkeyiN V Veido Lieknėjimo Diržas Veido Kėlimo Skruosto, Liftas Iki Ploną Kaukės Dirželis, Oro Siurblys, Oro Pagalvė Odos Priežiūros Dvigubo Smakro Sumažinti Tvarstis

Ypatybė:

【Patogus Nešioti】, Pagaminti iš premium poliesterio audinio, kuris yra minkštas ir kvėpuojantis su geros elastingumą.Sugriežtinti odą ir pakelti jūsų veido kontūrai puikiai.

【Stiprus Funkcija】jėga Tolygiai ant veido audinių skatinti kraujo apyvartą ir įtempkite kaklo, skruostų ir smakro.Forma tobula V smakro linija.Puikiai tinka Veido Lieknėjimą.

【Vartotojai patogus Dizainas,】 dvipusis oro pagalvė dizainas, siekiant išvengti veido diskomfortą, oro pagalvė ir pakoreguotas dizainas, visų veidai naudoti.

【Lengvai Laikymo】lengvas ir kompaktiškas, jis yra erdvės taupymo, gali būti pateikiami iš bet kurio kampo, gali būti atliekamas net kelionės naudoti.

【Lengva Naudoti】Tiesiog dėvėti 30-60 minučių, jūs galite mėgautis veido lieknėjimo ir masažuoti, kol žiūrėti TV, žaisti žaidimus, miegas, ir daugiau.

Pastaba:

1)nėra komplektacija.

2)Išlaikyti savo veidą švarus ir sausas, prieš dėvėti.

3)Siūloma Dėvėti dvi valandas per dieną.

4)plauti Rankomis su neutraliu plovikliu.

5)Linija išdžiūti pavėsyje, be baliklio.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Veido Kaukė Lieknėjimą

Medžiaga: poliesterio audinio

Spalva: nuogas, juoda

Pakuotės Turinys:

1 x Veido Kaukė Lieknėjimą

Modelio Numeris MR404F
Medžiaga Kita
Tipas veido massager
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Prekės Pavadinimas CkeyiN
Gamybos procesas Mašina Padarė

Panašūs produktai