Katė Polių Mokymo Žvalgybos Pramogų Žaislas Juokinga Katė Žaislas Plunksnų Kamuolys Cat Stick Patalpų Chase Rikošetas Katė Žaislas Naminių Reikmenys

€6.86

-40%

€11.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: katė interaktyvus žaidimas, katė pet žaislas, auto katė žaislas, kačių žaislas, katės žaidimas, katė žaislas, kamuolys katė žaislas, kamuolys katė, katės žaidimas, dėl kačiuko žaislas.

Katė Polių Mokymo Žvalgybos Pramogų Žaislas Juokinga Katė Žaislas Plunksnų Kamuolys Cat Stick Patalpų Chase Rikošetas Katė Žaislas Naminių Reikmenys

Savybės: 1. [Įvairių būdų, kaip žaisti funny cat stick]: galite pasirinkti naudoti funny cat kamuolys, lengvai atjungti jį įdiegti ir pakeisti funny cat kamuolys, operacija yra paprasta ir lengva įdiegti.

2. [Įdomus kačių pagaliukai su keliais žaisti metodų]: galite pasirinkti naudoti katė plunksnos, ir įvairių kačių dalys gali suteikti katės su skirtingų įdomus

3. [Interaktyvi katė žaislas, skirtas pagrindinis pet]: Tai įdomus žaislas, skirtas savininkas ir katė bendrauti ir žaisti kartu.Kai žaidžia, savininkas gali žaisti katės kamuolys / cat plunksnos paspaudžiant gaiduką žaislo pistoletas, ir atleiskite gaiduką, kad katė kamuolys / Funny cat plunksnos gali automatiškai atšokti atgal į pagrindinio korpuso žaislas.Procesas tarp popping ir pašoks gali pritraukti daugiau kačių domėjimasis žaisti, ir tai yra taip pat švietimo žaislas, kuris sustiprina intymumą tarp pagrindinių augintinio.

4. [Pagerinti katės fizinės būklės ir sveikatos]: Nes šis produktas bus pritraukti katės turi tvirtą žaismingas įdomus." Katė bus ir toliau dažniau kūno judesius žaidimo metu, o reguliariai naudojant gali pagerinti katės fizinį tinkamumą.

5. [Super Pritraukti Katės Dėmesį]: Nes šis produktas labai pritraukia katė smagu žaisti, rekomenduojama žaisti su katės 20-30 minučių.Žaisti per ilgai bus overdrafto katės fizinę jėgą.

6. [Produkto yra patvarus ir paprastas naudoti]: Šis žaislas yra pagamintas iš aplinkai draugiškos ir sveikos, ABS, tvirtas ir patvarus, nebus pažeistas katė, naudojimo procesas yra paprastas, ir produktas, gali būti naudojamas ilgą laiką.

Specifikacija:

Modelis: Rebound funny cat stick.

medžiaga: plastikas

Spalva: mėlyna/geltona/žalia

Dydis: 197×45×118 mm

Svoris: 135G

Pakuotė:

Rikošetas juokinga katė žaislas gun*1

Yra Protingas Prietaisas No
Žaislai Tipas Kita
Svoris 135G
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
spalva Mėlyna,Geltona,Žalia

Panašūs produktai