Nemokamas pristatymas 100VNT chilldren švietimo veiklos 27MM ilgis spalvinga galingas neodimio magnetas prilimpa žaislas plytos

€22.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 1 neodimio magnetas kubas, magnetas telescop, magnetas neodimis, lipnios magnetas lapas, magnetas lazdele, neodimio magnetai kubas, 4 polių magnetas, zzz, maži magnetai, neodimio, stiprus magnetas.

Neodimio magnetai yra dažnai naudojami, kad skiriasi vaikų žaislų ir visokių "PASIDARYK pats".

Ši magnetinė juosta komponuoja Neodimio magnetas su saugaus plastiko suvynioti.Ilgis yra apie 27mm, skersmuo yra apie 7mm.

Parduodame 100 PSK kaip daug, kuris gali būti derinamas su daugeliu formų.

Be to, kiekvienai partijai, mes suteikti kitą 50PCS plieno granulės kaip dovana dirbti kartu su magnetinės lazdelės.

Taigi, daug apima:100 VNT magnetinės lazdelės +50 VNT plieno granulėmis.

Dirbant su neodimio magnetas, daugiau reikia būti atsargiems:

NEODIMIO MAGNETAI, TURĖTŲ BŪTI LAIKOMI VAIKAMS NEPASIEKIAMOJE VIETOJE.NEGALIMA NURYTI AR ĮKVĖPTI MAGNETAI.NURIJUS AR ĮKVĖPUS MAGNETŲ, GALI KILTI SUŽALOJIMŲ AR MIRTĮ.RETŲ ŽEMĖS MAGNETŲ-NE ŽAISLAI.SAUGUS MAGNETAI, KAI BE PRIEŽIŪROS.Vaikai neturėtų būti leidžiama dirbti ar žaisti su retųjų žemių magnetais.Vaikai ir suaugusieji turėtų per dieną suvartoti ne magnetų ar vieta, magnetai bet kūno angos, pvz., ausų, nosies ar burnos.Jei magnetai yra nuryjami arba įsiurbimo į plaučius, reikalinga neatidėliotina medicinos pagalba.

NEODIMIO MAGNETAI yra trapūs ir gali lūžti lengvai.Šie magnetai taps demagnetized veikiami didelio karščio.Šie magnetai yra galingas ir gali paspartinti dideliu greičiu link kito ir link juodųjų medžiagos.Kai šie magnetai ateiti kartu, greitai, jie gali sudužti ir pertrauka siųsti dalelių greičiu.Šie magnetai gali taip pat žiupsnelis stipriai, jei tai galima ateiti kartu su oda.Jums turėtų visada dėvėti pirštines ir naudoti akių apsaugos tvarkant didelius magnetus.Labai didelių magnetų, gali kilti sutraiškymo pavojus ir neturėtų būti perkrauta.

Traukos jėga aprašymai šioje svetainėje yra skaičiavimai, remiantis idealiomis sąlygomis ir neturėtų būti naudojami dizaino programos.Variantų geležies kiekis, storis, temperatūros ir paviršiaus apdaila ir būklė bus sumažinti reitingai.Magnetai niekada neturėtų būti naudojamas pakelti daiktus per žmonės.

NEODIMIO MAGNETAI turi stiprius magnetinius laukus, kurie gali pakenkti elektroninės įrangos ir magnetinių duomenų saugojimo laikmenas.Jums reikia išlaikyti šių magnetų nuo elektroninė įranga, kompiuterių diskus, kredito kortelės, vaizdo juostos, ir kitų magnetinių laikmenų.

Esame profesionalus magnetinis medžiagos gamintojas ir tiekėjas kinijoje.Mes turime daugiau nei vienas milijonas vienetų, magnetai, įvairių dydžių sandėlyje.Dauguma užsakymų gali būti suskirstyti į 72 valandas.

Pritaikymas yra priimtinas.Galime pritaikyti įvairių formų, atsižvelgiant į konkrečius brėžinius.MOQ už pritaikymas yra 100 VNT.Bet kokios informacijos prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu.Mes pasistengsime atsakyti artimiausiu metu.Kai kurios figūros mes individualų yra pateikti belows,

Modelio Numeris custom-made yra.
Tipas Nuolatinis
Formos Stick
Composite NdFeB Magnetas
Prašymas Pramonės Magnetas

Panašūs produktai