Mini Belaidės Dviračių Kompiuterio GPS Dviračio Spidometras IPX6 Vandeniui Navigacijos MiniBike Greitis Ridos LCD Ekranas Meilan M3

€8.16

-40%

€13.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dviračio kompiuteris meilan, high end pc, gps greičio spidometras, gps meilan, mtb galios matuoklis dviračiu, spidometras dviračių led, navigacijos gps, piaggio skaitmeninis spidometras, mini gps hodometro rodmens, vamzdis minibike.

Mini GPS Dviračio Kompiuterio Belaidžio Dviračiais, Dviračių Kompiuterio IPX6 Vandeniui Navigacijos MiniBicycle Spidometras Odometras LCD Ekranas

Aprašymas:

1. 1.7 colių mono ekranas, su apšvietimu, geras vaizdas pagal saulės, ne nerimauti apie saulę, aišku, duomenų pateikimo.

2. Built-in didelio jautrumo GPS lustas, tiksli lokalizacija, belaidis dizainas, lengva naudoti.USB įkrovimo 400 mAh baterija, gali jes 8 valandas.

3. Įrašas belaidžio GPS dviračio kompiuterio, lengva naudoti, įrašymas prasideda po įjunkite, paramos greitį, aukštį, atstumą, jojimo metu, ODO, ir jojimo istorijos Peržiūra.PASTABA: Prašome įsitikinti, kad jūsų M3, susijusias su GPS, prieš važiuojant dviračiu.

4. Lengva įdiegti, jokių problemų tradicinės laidinio dviračio kompiuteriai, nereikia nustatyti greičio daviklio ir magneto, daro savo dviratį atrodo švarus.IPX6 vandeniui, ne nerimauti, lietingą dieną.

5. Mažų ir unikali išvaizda: Mini dizainas( Vieneto dydis: 60*44*19mm/ 2.36*1.7*0.8 visų), bet duomenų ekranas yra pakankamai didelis, kad galima skaityti, aiškiai, lengva skaityti.

6. Paprastas dviračio kompiuteris, lengva valdyti, pagrindinių duomenų pateikimo, o ne remti WS ir ANT+, o ne remti greitis ir cadence jutiklis.

7. Mažų ir unikali išvaizda: Mini dizaino ir lengva įdiegti, bet duomenų ekranas yra pakankamai didelis, kad galima skaityti, aiškiai, lengva skaityti,.

8. Budėjimo 10-15 minučių automatiškai išsijungia.

9. Nesvarbu, ar esate, dalyvaujančios konkurse mokymo, kasdieninio sporto, ar tiesiog norite žinoti, rida jūsų savaitgalį žirgais, M3 MINI GPS dviračio kompiuterio yra teisingas pasirinkimas.

10. Naudojimas: Paprasta naudoti, galite įrašyti jūsų greitis be greičio jutiklio, lengvai įrašyti ir peržiūrėti istorijos.

LED šviesos turi tris spalvas: Raudona, Geltona, Žalia ir reiškia dvi sąlygos:

(1) Stovėti maitinimo indikatorius: Raudona: Mažos galios, reikia imti; Geltona: 30-60% energijos; Žalia: pakankamai galios LED šviesos "kvėpavimo" įjungimas ir išjungimas, kai baterija įkraunama. (2) Stovėti GPS signalo lemputė: LED lemputė mirksi: ieškoma GPS signalo arba GPS signalas yra silpnas; LED šviesos nuolat: GPS signalas yra stiprus, prietaisas gali dirbti normaliai.

M3 GPS dviračio kompiuterio, tik reikia nustatyti laiko juostą.Laikas ir data bus automatiškai sinchronizuojami.

Kai kurie laiko zonas: Pekino: UTC+8:00 (Numatytasis Parametras) | Tokyo: UTC+09:00 | Pertas:UTC+08:00 | Москва:UTC+3: 00 | Sydney: UTC+10:00 Ramiojo vandenyno laiku(JAV): UTC-8:00 | San Paulo: UTC-3:00 | Londonas: UTC+0:00 | Polski: UTC+1:00 | Berlin: UTC+1:00

Vežimą:

1. Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.

2. Užsakymai bus tvarkomi per 3-7days, kai mokėjimas yra baigtas.

3. Laivybos mokestis neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

4. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

5. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, Jūsų, kad adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

6. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus atskirose šalyse.Bet jei jūs negavote jūsų siuntą per 60 dienų (Brazilija 90) dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas !

Atsiliepimų/Garantija:

Visi produktai yra 100 procentų originalus nauji ir patikrinti prieš vežimą.

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų galutinis tikslas.Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.

Jei turite problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš išvykdami į bet kokio tipo atsiliepimus.

Visus laiškus, bus atsakyta kaip įmanoma greičiau.Prašome siųsti savo elektroninio pašto adresą arba skundas, mūsų vadybininkas, jei jums nereikia gauti mūsų atsakymo.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Kartų Dviračių sportas
Tipas Mini Bevielis Dviračio Kompiuteris
Dydis 4cm*6cm
Svoris 90g
Chronometras ir Reikmenys Belaidžio Chronometras
Prekės Pavadinimas deuteris
spalva Juoda Balta
Funkcija Rainproof
Modelio Numeris Meilan M3

Panašūs produktai