Nemokamas Pristatymas NAUJOS SKB30/12A1 SKB30 12A1

€8.58

-30%

€12.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: indų renault trafic, semikron, cellphon, jake paulius, vežėjas renault trafic, a1 maitinimo šaltinis, ritė renault trafic, renault trafic rankena, celsior, eyeless lizdas.

1 Įmonės informacija: TCW prekybos platforma, visų pirma, pirkėjams puikus mažas-daug prekių, praleidžia pernelyg daug energijos, laiko. 2 GRĄŽINAMOSIOS išmokos & GRĄŽINTI: suteikiame garantiją dėl visų klausimų, kad mes parduota.Prekės bus patikrintas prieš laivo,ji bus geros būklės,jei yra tam tikrų problemų su elementą,nedvejodami kreipkitės į mus.

Prašome susisiekti su mumis pranešti apie sugedusį elementą.Jei nenurodyta kitaip, šis punktas ateina su 14 dienų garantija nuo išsiuntimo dienos. 3 MUITŲ ir PERDUODANT MOKESTIS: visų klientų užsakymus, mes ne imti į rankas mokestis, net 1pcs dalis.

Kai dalys atvyko į savo vietos papročius, jeigu dalys turėjo mokėti muito, mes ne atsakinga už bet kokį užsakymą muito ar importo mokesčių. 4 SUSISIEKTI su MANIMI: Mūsų darbo laikas 9:00-12:00 ; 1:00-6:00 pm Kinija HK darbo laiką. 5 Paslaugų koncepcija: Mes esame ištikimi paslaugų užbaigti kiekvieno užsakymo.Dėkojame už jūsų parama

Suderinamumas Kita
Kamera Įrengta No
Prekės Pavadinimas Mexemina
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Modelio Numeris SKB30/12A1

Panašūs produktai