Moterys ilgomis Rankovėmis Suknelė juoda juostinės pledas modelio didelis dydis Medvilnės Hijab Musulmonų Mados 2021 Žiemą Vasarą Turkijoje Laisvalaikio Drabužiai

€10.11

-16%

€12.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suknelė moteris, musulmonų eving suknelė moterims, musulmonų vyras rinkiniai, 2020 suknelė žiemą, pledas marškiniai, medžiaga turkija, suknelė akių, one piece suknelė su striukė, suknelė, "zara", emyratai, jae.

TrendShopping ' e sveiki sveiki

Kodėl verta rinktis mus?

1. Super service kiekvienas vartotojas 2. Kiekvienas produktas, aukštos kokybės 3. Gamyklos tiesioginės kaina, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis

Sezonas: Pavasaris, Vasara, Ruduo, Žiema.Proga: Atsitiktinis, šalių, drabužių dekoravimas kaip dovana.Stilius: Prabanga, mados, atsitiktinis.Tinka: šiltos žiemos ir drabužių priedai.Šiltas Patarimas: 1. Please Please leidžia šiek tiek kitaip, nes rankinis matavimas, aukščiau matmenys yra nuoroda tik. 2. Prašome apšvietimo efektai, Monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir pan.Priežasčių, svetainės atminkite, gali būti šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukos ir realus. 3. Atkreipkite Dėmesį: Kiekvienas spalvos dydis yra ne visai tas pats.Audinio Informacija: Lanksti struktūra, raukšlių patvarus ir kvėpuojantis.Be svorio audinio funkcija dažnai ir tinka ilgą laiką naudojant.

Audinio funkciją-1. Grynas 100 medvilnės spausdinimo audinio.Gaminio Ilgis-Gaminio ilgis 130 cm, yra produkto funkcijos-Naujas sezonas hijab mados produktas.-Mūsų produktas marškinėliai gilet ir diržo reikia 3 dalių.Plauti: sauso valymo gali būti wash. -Produktas visiškai paprastai naudoti organą, rekomenduojama, kad jūs turėtumėte pasirinkti.-Specialistas dėl filmavimo produktų toną skirtumas gali būti prieinami.

Dydžių vidurkis tarp "4 cm" yra skirtumas.Dydžių Lentelė

Aukštos drėgmės absorbentas, Patogus ir elegantiškas audinio, Panašios funkcijos, todėl nereikia turi vandens sugeriamumo, Priespaudos, tinkamą Spalvų saugo ją gyvas, ruožas medvilnės dvigubai, Krepo audiniai yra taip pat naudojamas dažnai, ne prakaito ir oro.

PASTABA: PRAŠOME SIPARIŞI VERIRKEN PRODUKTŲ ir MANEKENAS KŪNO IŠVAIZDĄ.FOTOĞRAFTAKI MATMENYS STANDARTAS ÖLÇÜLERDIR.

Audinio Tipas Šifono
Medžiaga Medvilnės
Apdaila Juostelės
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas TrendShopping
Elemento Tipas Suknelės
Kilmės TR(Kilmės)
Stilius Atsitiktinis

Panašūs produktai