Automobilių Žibintų Spalva Juoda Apsauginė Plėvelė Apsaugos Skaidrios TPU Lipdukas BMW 2 Serija F44 Gran Coupe M235i Priedai

€19.27

-20%

€24.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bmw 2 din plokštės, bmw f40, bmw m235i, m235i, bmw gran tourer, bmw aksesuarai f44, vizualizuoti uv apsauga, m550d, bmw 218 gran tourer, bmw f44.

Prekės Specifikacija : 100% Brand New Medžiaga : Importo TPU (Self Healing ) Spalvos :Juodas ,Skaidrus ir Aukso su pliūpsnio temperatūra Pastaba :Aukso su pliūpsnio statinis objektas yra skaidri statinėmis sąlygomis, ir tai bus aukso, kurių pliūpsnio temperatūra tik pagal saulės Ji suteiks jūsų automobilis akių apeliacinį skundą atrodo Savybės :Atsparus Įbrėžimams ir Apdailos Lengva Instaliacija: 1. Purkšti vandenį į šviesą ir filmas. 2. Klijuoti plėvelę ant tinkamą vietą. 3. Išspauskite vandenį ir burbuliukai su pad.Prekės Įtaisyti : BMW 2, Serija 2 kartos F44;2019-Dabartinė Pastaba: Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors ptoblem apie modelius ar metų pakuotę Įeina : 2 Vnt Pjaustytuose Žibintų Apsauginės plėvelės (su įrankiais, kaip dovaną)

Dizainas Spalvos Keitimas
Prekės Įmontuoti BMW 2 Serija F44 2019-Metu
Pakuotė Ne Supakuoti
Elemento Tipas Lipdukai
Prekės Pavadinimas Powershark
Funkcija Atsparus įbrėžimams ir Apdaila
Modelis Oem
Tipas Kitos 3D Lipdukas
Lipdukas Rodymas Automobilių Šviesos
Medžiagos Tipas Pu
Medžiaga Importo TPU
Kilmės KR(Kilmės)
Kategorijos Lipdukai
Tipo Lipduku Automobilių Žibintai

Panašūs produktai