6.3" Naujas LCD Asus Zenfone Max M2 ZB633KL X01AD LCD Ekranas Touch " Jutiklis skaitmeninis keitiklis Asamblėjos ZB633 ZB633KL Ekranas

€23.67

-40%

€39.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kabelio zb633kl, kolega v5, ze552kl originalus garsiakalbis, asus lcd zb633kl, zb602kl, nokia c1 ekranas, anica t8, galia 5 ekrano, asus x01ad, asus zenfone x00td lcd ekranas.

Draugiškas priminimas : Prašome išbandyti ekranas pirma,nereikia įdiegti jį tiesiogiai!!!

6.3" Naujas LCD Asus Zenfone Max M2 ZB633KL X01AD LCD Ekranas Touch " Jutiklis skaitmeninis keitiklis Asamblėjos ZB633 ZB633KL Ekranas

Suderinama Su : Už Asus Zenfone Max M2 ZB633KL X01AD

☞☞☞☞☞☞Dėmesio : Pls išbandyti jį prieš jums ją įdiegti į savo telefoną,ar mes negalime priimti bet kokį ginčą, po.

Po to, kai gavote prekes,jums nereikia įdiegti ekrane prieš jį išbandyti,galite nuoroda į motininę plokštę ir išbandyti jį pirmą kartą, įsitikinkite, kad jis veikia puikiai.Jei jums nėra gera, pakeisti LCD,mes rekomenduojame, kad jums rasti profesionalių priežiūros asmuo jį pakeisti.

Skelbimas:

1.Mes turime tik vieną įrankių rinkinys visus paketus.Jei jūs įsigijote kelis ekranus ir reikia turėti kelis rinkinius įrankių, prašome padaryti pastaba tvarka arba siųskite mums elektroninį laišką.Įrankiai yra labiausiai tas pats, kaip kad ekranų skaičių. 2.Jei ji cann ' t būti naudojamas po to, kai gavote ir išbandyti ekrano,arba jei turite kokių nors problemų, prašome nesijaudinkite,jūs mums gali pasakyti iš karto, o ne palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų,mes jums patenkintas sprendimas ASPS. 3.Jūs galite pasakyti, su mumis, arba palikti žinutę užsakymo, jei turite kokių nors kitų poreikius,mes atsiųsime taip pat jei mes pažadėjo jums.

Žemiau Sąlygos, Garantija:(reikia video ir foto įrodymą,tai yra būtina)

(1).Kai gausite paketą,o pakuotė buvo pažeista.nereikia pasirašyti paketą.Jeigu jūs jau pasirašė, įsitikinkite, kad suteikti šiek tiek sugadintas nuotraukas išorinės pakuotės ir straipsnių. (2).Jūs rasti, kai prekė yra sugadinta, kai jūs openning sklypo.rodo atgal lcd,mes turime logotipą atgal. (3).Galite rasti elementą, nereikia dirbti, kai yra bandymai,ir jūs neturite įdiegti. (4).Jums neteisingas spalvas ar modelius. (5).Negavote prekės nuo įsigaliojimo pristatymo laiką.

Žemiau Sąlygų Nėra Garantija:

(1).Tu negali patikrinti elementus, prieš ją įdiegti. (2).Produktas buvo sulaužyta, bet tu negali teikti kai nuotraukos pažeista išorinė pakuotė. (3).Ne darbo ar sugadintas dėl netinkamo įdiegimo. (4).Jūs turite naudoti elementus. (5).Negavote paketo, nes jums paliko klaidingą adresą ar telefono numerį. (6).Produkto viršija garantija laikas---3 Mėnesius.Produktų sugadinta dėl žmogaus priežasčių nėra taikoma garantija.

Komplektą Sudaro:

1pcs * LCD Ekranas Touch " skaitmeninis keitiklis Asamblėja

Draugiškas Priminimas:

1.Prašome leisti šiek tiek spalvų variacijos skirtingų ekrano nustatymas. 2.Prašome patikrinti savo telefono modelį, kruopščiai, siekiant išvengti klaidų perkant. 3.Mes turime tik vieną įrankių rinkinys visus paketus.Jei jūs įsigijote kelis ekranus ir reikia turėti kelis rinkinius įrankių, prašome padaryti pastaba tvarka arba siųskite mums elektroninį laišką.Įrankiai yra labiausiai tas pats, kaip kad ekranų skaičių.

Ačiū už jūsų pirkimo,nuoširdžiausi linkėjimai.

Ekrano Rezoliucija 1520X720
Medžiaga IPS
Produkto modelis Mes galime pasiūlyti visų rūšių atsarginių dalių mobilusis telefonas
Suderinamos Prekės Asus
Pikselių 1520*720
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 6.3 inch
tvarkymo laikas Laivas per 24
Kokybės Kontrolė Išbandyta dar gerokai prieš pristatymas
Garantija Laikas 3 Mėnesių laikotarpiui (Išskyrus už žmogaus sužalojimą)
LCD Kit Taip
Prekės Būklė Naujas
spalva juoda
Modelio Numeris Už Asus Zenfone Max M2 ZB633KL X01AD
Po paslaugos Vieną po paslauga
Ekranas > 3"
Prekės Pavadinimas OTOZISON
Tipas LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėja

Panašūs produktai