21pcs Įvairių Dydžių Derinys Milžinišką Putų Popieriaus Rožių Žiedai, Vestuvių Fone, Backdrops Papuošalai Windows Ekranas

€183.14

-9%

€203.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mini popieriaus rose, gėlių milžinišką popieriaus, milžinišką rožių, milžiniškas led ekranas, led lauko ekrane, led skydelio ekranas, milžinišką rožinė, gėlių knyga, užrašų knygelė, oro ekrano, gėlių knyga.

[xlmodel]-[custom]-[8888] Descrptions

Milžinišką popierinės gėlės tampa tendencija, kad žmonės galėtų naudoti kaip vestuvių backdrops papuošalai, namų ir viešbučių sienos deco, prekybos centras "windows ekranas coz milžinišką popierinės gėlės gali išlaikyti šviežumo, kuris nekilnojamojo gėlės cann' t .Kas yra daugiau, milžinišką popierinės gėlės yra pigesnės nei realus gėlės .

Visi nori turėti svajonių vestuves, todėl jie planuoja viską, įskaitant dekoracijos, o backdrops yra vienas iš svarbiausių papuošalai.Jie nori PASIDARYK pats save, o ne naudojant tas pačias, kaip ir kiti.Mūsų milžinas popierinės gėlės gali būti gera ir lengva, papuošalai vestuvių backdrops coz jūs galite tiesiog užsisakyti iš mūsų, mes bus baigti visi žiedai ir siųsti jas jums, jūs galite naudoti ją tiesiogiai.

Kodėl verta rinktis milžinišką popieriaus žiedai iš jav?beacuse mes garantuojame jums bus gauti milžinišką popierinės gėlės laiku, nes turime stiprių ir profesionalių rankų darbo komanda, ir mes naudoti laivybos metodas-EMS.Dažniausiai mes laivą iš jūsų, kad per savaitę, ir laivybos laikas yra apie 7-10 dienų jums.Kas yra daugiau, mes turime daug pigiau nei vietos prekybininkams, bet ir naudoti aukštos kokybės, kortelės ir putų popieriaus taip pat.

Kaip laivas milžinišką popierinės gėlės?Mes naudojame 7 sluoksnių sunku dėžėje pridurdamas, bubble wrap išvengti žalos gėlės.Mes turime daug patirties, kadangi mes pradėjo šį verslą nuo 2010 m. Daugiausia atvyks geros būklės, kartais didesnis popierinės gėlės gali būti šiek tiek sulenkta, bet jūs galite nustatyti jį ranka, kuri neturi įtakos dekoracijos.

Už gėlių nustatyti pateikiame mūsų svetainėje yra tik asmeniniu, jums nepatinka fix tie, sveiki atvykę į mus užsakymą tvarka .Jūs galite pasirinkti gėlių stilių ir spalvų, iš mūsų turimų gėlių stilius, schemos ir spalvos schemos.(tiesiog spustelėkite "peržiūrėti parduotuvė, tada perkelti puslapio viduryje, pamatysite gėlių stilių ir spalvų schemos ten").ar jūs vis dar nepavyko rasti spalvos jums patinka, plz susisiekite su mumis, spustelėkite "kontaktų dabar" .Kas yra daugiau, jums gali custom dydžių už milžinišką popierinės gėlės.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

[xlmodel]-[produktai]-[43586] Jums gali patikti

[xlmodel]-[custom]-[42073] Politikos Ateities & Fancy

Kodėl mūsų prekės yra Ateities & fancy

Mes manome, kad tai turėtų rodyti, kas mes esame ir kur mes esame kilę.Gimiau mažame kaime, Kinijoje, mano tėvas dirbo labai sunku pateikti švietimo mano broliai ir seserys ir save.Jis mokė mus, kaip turi būti sąžiningas, stipri, nepriklausoma, sunkiai dirbti ir optimistiškai.Aš nusprendžiau, kaip jauna mergina, aš norėjau padėti mano tėvas remti šeimą, ir studijavo sunku, kol baigiau universitetą.Aš tada prisijungė prie tarptautinės įmonės ir paprašė priimti pavadinimas anglų kalba.Po svarstymo už o, aš galiu pasirinkti Ateities, nes visi visada sakė, kad jiems visada žiūri toli į priekį su optimistinis požiūris į ateitį.Aš sunkiai dirbo kuriant savo įmonę, ir buvo labai malonu, kai mano sesuo baigė ir norėjo prisijungti prie manęs.Jos vardas yra Išgalvotas, kaip ji yra visada suknelės naujausias madas.Mes glaudžiai bendradarbiauti su mūsų klientais, teikti neprilygstamą klientų aptarnavimo, pardavimo rėmimo ir po priežiūra.

Mes dirbame labai sunkiai, kad mes garbė, mūsų tėvo, ir tai, ko jis mus išmokė.Mes vertiname visus mūsų klientų ir paramos gavome auganti mūsų įmonė.

Apie MUS: Mes specializuojamės eksportuojančių visame pasaulyje ir buvo nuo 2008 metų. Mūsų įmonė pirmoji pradėjo eksportuojančių vestuvių naudai, dovanos ir vestuvių puošmena, ir vėliau mes pridėti naują eilutę apie vestuvių backrops.Mūsų prekinis ženklas "Ateities & Fancy" yra pirmaujanti pavadinimas atveju, priedai ir padėjo daugeliui naujų kompanijų visame pasaulyje pradėti ten naują verslą, Mes esame čia, kad padėtų, padėti ir augti kartu.Mėgaukitės naršyti per mūsų parduotuvę ir jaustis laisvai susisiekti turėtų jums reikia pagalbos

Apmokėjimas:

Mes priimame sąlyginio Deponavimo

Pristatymas

Užsakymų paprastai išsiunčiamas per 3-7 darbo dienas , išskyrus švenčių dienas.Po oro paštu trunka 15-30 dienų daugelyje šalių,Atkreipkite dėmesį, laivybos Brazilija ir Rusija gali užtrukti porą mėnesių daugiau nei įprasta.Mes taip pat siūlome express siunta, pavyzdžiui, TNT, UPS, DHL, "FEDEX", RINKLIAVOS, ARMAEX, kuris paprastai imtis 3-7 darbo dienas.Didmeninė, mes paprastai tiekia nemokamas pristatymas dauguma šalių, jei jūsų šalies nėra nemokamas pristatymas, mes taip pat turi remti didelė nuolaida, laivybos mokestis, kuris rodomas sąrašo.

Mes tik laivas prekes jūsų nurodytu adresu į www.restapa.lt, todėl prašome įsitikinkite, adresas, kurį naudojate, yra teisinga.

Custom pareigos:

Visiems klientams, turėtų būti atsakinga už bet kokių vartotojo pareiga ir brokeris mokesčiai save.

klientų aptarnavimas:

Mes dirbame septynias dienas per savaitę, todėl prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kokį klausimą.

Grąžinimas:

Grąžina yra priimama, originalioje/užantspauduotus per 15 dienų nuo pristatymo.Naudojamas/atidarytuose elementai negali būti priimtas, pirkėjas bus atsakingas už grąžinimo, laivybos mokestis.Laivybos mokestis nėra grąžinamas.

Klientų aptarnavimas:

Mes pasistengsime atsakyti bet msg arba elektroniniu paštu per 24 val., jei tai yra poilsio, mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu .

Tipas Dekoratyvinės Gėlės Ir Vainikai, Rose
Medžiaga Putų
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Prekės Pavadinimas Ateityje & Fancy
Modelio Numeris HP001-R-1
Stilius Gėlė
Gėlių Stilius Gėlių Galvos
Rūšis Popierinės gėlės
Proga Vestuvės

Panašūs produktai