Helovinas Rekvizitai Modeliavimas Sudėtinga Žaislas Nuotolinio Valdymo Baisu Pliušinis Didelis Voras Formos Vaikų Siaubo Sudėtinga Žaislas

€4.02

-35%

€6.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aišku, pieno butelis 1l, epiphone gotikos paulius, apkarpytos mišrių gėrimų, kunigaikščio 390 sankabos vielos, kunigaikščio 200 galinis slankiklį, įkroviklis, telefonas 3 f 0a, įkroviklis, telefonas, 5 laidas, kunigaikščio 390 2016 filtras, kroviklis philips trio.

Savybės:

1. Išvaizda dizainas: produktas yra sukurtas realus pliušinis voras forma, kuri yra mažas, ir realus.Jis gali būti naudojamas kaip sudėtinga žaislas su gera sudėtinga poveikį.

2. Elektriniai žaislai: produktas palaiko nuotolinio valdymo ir gali nuskaityti kaip tikras voras, leidžianti voras nuskaityti sklandžiai bet kokio lygaus paviršiaus.

3. Sudėtinga žaislai: produktas yra tikroviškos formos, kurios gali išgąsdinti jūsų draugai, šeimos nariai, ir net sau, ir pareikšti įdomus visiems, tinkami naudoti kaip Helovinas rekvizitai.

Aprašymas:

Šis produktas yra modeliavimo voras sudėtinga žaislas, su kompaktiškas ir tikroviškos formos, palaiko nuotolinio valdymo ir tinka Helovinas sudėtinga rekvizitai.

Techniniai duomenys:

Dydis: 16*15 cm

Maitinimo šaltinis: 2* AAA baterijos 1,5 V (nepridedami)

Spalva: ruda

Pakuotė:

1* Voras žaislas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

55555 Karšto parduoti

Modelio Numeris Helovinas Voras
Temos siaubo
Mfg Serijos Numeris ŽAISLAS
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Matmenys 16*15 cm
Amžius > 3 metų
Medžiaga Plastikiniai
Plastiko Tipas ABS

Panašūs produktai