7 Stilius Baby Blokai Kalėdų Serijos Blokai Žaislų Rinkinys Santa Sniego Berniukų, Mergaičių Naujųjų Metų Gimtadienio Dovanos

€4.58

-36%

€7.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lego ss, lego qman, bloko statybos, pliušas, christma dekoro namai, didelis kūrimo rinkinį, lego xingbao, technics nuotrauką, Blokuoti, vaikas žaislas.

Beje, jei jums patinka mūsų parduotuvėje, Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiką!

Aprašymas:

charakteristika:

1. Miniatiūrinis modelis žaislų rinkinys: su nepriklausomų Kalėdų pastato

"PASIDARYK pats" Kalėdų kūrybiniai žaislai: surinkti Santa box švęsti labiausiai jaudinančių metų šventė.Restorano dekoracijos gali pridėti Kalėdų atmosferą bet kurioje patalpoje.

3. Saugos ir aplinkos apsaugos medžiaga: pagamintas iš ABS, patvarus, lengvas ir saugus, tinka vaikams nuo 6 metų žaisti.Iliustracijos padės jums per kiekvieną detalę ir būtų lengva surinkti.Tai puikus pasirinkimas už vaikų ir tėvų veikla.

4. Puiki dovana: puikus švietimo kamieninių žaislai, jie gali išmokti sutelkti dėmesį ir kantriai mylėti savo daiktus, ir gali kurti savo rankomis akis koordinavimo gebėjimus, loginį mąstymą, gebėjimus ir kūrybiškumą.Tai super žaislas, laikykite vaikams nuo TV ir išmanusis telefonas žaidimai.

5. Daugkartinio naudojimo: prizas,, naujieji metai, Kalėdos, gimtadienis, vaikų diena, Padėkos diena, Velykos, nacionalinės vėliavos diena, darbo diena, Pavasario Šventė.Jei galite rasti kai kurie prarado elementus, elementų, prašome susisiekti su mumis rodyti pamestus daiktus ir mes išsiųsime juos jums.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė:

Rinkinys žaislai

Pastabos:

1-2cm paklaida gali egzistuoti dėl vadovo matavimai, prašome suprasti.Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus nustatymų.

Mes suteikti jums geriausią produktą ir paslaugą.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, ir mes jums išspręsti problemą artimiausiu metu.Labai jums ačiū.

Sertifikavimo 3C
Modelio Numeris Blokai
Brūkšninis kodas No
Įspėjimas --
Amžius 12-15 Metų
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Vaikams Naujųjų Metų Dovana Geriausias Žaislas Vaikams
Žaislai Berniukams Ir Mergaitėms Vaikų dovana/Kalėdų dovanos
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Paramos Epacket/Greitas Pristatymas Parama Mažmeninės Prekybos
Paramos Dropshipping Paramos Didmeninės
Medžiaga ABS

Panašūs produktai