1pc "PASIDARYK pats" Modelis-Keturių Ratų Pavara Automobilis J262b Mažas Žaislas Automobilis Surinkti Mokymo ir Technologijų Nemokamas Pristatymas Kanada Parduoda nuostolingai

€3.42

-5%

€3.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nuogas kutas, 775 nuolatinės srovės variklis, dc moter, kanada, tiesioginių varantys ratai, paramos brushless, Brushless, 12v variklis, electr variklis, Nuolatinės SROVĖS Variklis.

Dydis: ilgis 15 cm, plotis 10cm, aukštis-4cm, po užbaigti surinkti

Medžiaga: ABS ir metalo

Maitinimo šaltinis: 2 AA baterijos

Šio modelio automobilių yra siųsti, kaip atsarginės dalys, jūs galite rasti malonumą "PASIDARYK pats" surinkti jį kaip paveikslėlyje, ugdyti manipuliavimo galimybę jūsų vaikams ar studentams.

Apmokėjimas:

Mes priimame visų mokėjimų, kaip nurodyta toliau.

Kredito kortelė, T/T banku, Moneybookers, debeto kortelės.

Jei turite bet kokių klausimų apie mokėjimo,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Jei turite kokių nors problemų su mokėjimo,galite gauti pagalbos iš šios nuorodos.

Pristatymas:

We will ship iš sklypų 3days po apmokėjimo patvirtintas.

Mes naudojame pasaulio Ekonomikos Laivybos, todėl mes negalime teikti sekimo numerius.Jei jums reikia sekimo numerį, turite pasakyti man, ir mokėti papildomą $1.5. Prašome suprasti!Kad ant savaitgalio ar atostogų bus išvežti pirmadienį arba kitą darbo dieną.

Jei jis yra sandelyje,mums reikia šiek tiek laiko, kad procesas, ir mes bus palikti pranešimą ar pranešimų, kad.

Mes ne mokėti už muitinės mokestis, imamas iš vietos papročius.

Pristatymo laikas tiesiog nuoroda.Tai bus greičiau arba lėčiau kartais.Kaip tai nėra labai stabiliai pristatymas per China Post " Oro Paštu.Mes apdoroti kiekvieną parcelss.

Apytikslis laivybos laikas į įvairių šalių žemiau yra tik jūsų informaciją, tik, kuri yra apskaičiuota, nėra garantuotas.

1: JAV: 10-39 darbo dienų.

2: Rusija: 12-55 darbo dienų.

3. Europa: šalis: 10-55 darbo dienų.

4: Kitos šalys: 15-55 darbo dienų.Siuntimo būdai:

Mes daugiausia naudojame Kinija Paštu Ekonomika Oro Pašto pristatyti jūsų sklypą.Pakeitimas/Keitimo/Grąžinimo:

Prašome patikrinti, ar paketas ir elementus, kruopščiai, gavusi.Jei sugadintų,prašome tack nuotraukas kaip įrodymus pirmas.Tada galite susisiekti su mumis po pardavimo tarnybą.

Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei ten yra kokių nors problemų su jūsų užsakymas iki atidarymo ginčų.Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą.Mes bus išspręsti iki priimant kiekvieną patenkintas klientas priimtinu būdu.

Jei negaunate sklypas, per garantinį laiką,prašome palaukti daugiau laiko.Savo sklypo gali būti atidėtas didžiulis sklypai po,kad jie procesą lėčiau nei įprastai.

1: priimame biržoje arba pakeisti per 14-30 dienų už netinkamą prekę Arba jei gavote neteisingą elementą.Ar mes galime grąžinti pinigus atgal.

2: Pirkėjai, kurie perka negerai punktas turėtų susisiekti su mumis laiku, tačiau jei neteisingai elementą, mes išsiųsti ir jums, mums reikia ištaisyti tai,

Tada jums reikia suteikti visas išlaidas (įskaitant originalioje gabenimo, tvarkymo, mokesčių ir grįžti krovinių, ir pan.)

3: Unwished produktą grąža bus apmokestinamos 15% išteklių atkūrimui mokestis tik tuomet, jei prekės yra tos pačios kaip būsena, kaip mes išsiųsti.Pirkėjas turi mokėti už laivybos mokestis siųsti daiktų atgal.Atsiliepimai:

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų parduotuvėje.Taigi, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, jei nėra nieko, kad jūs esate nepatenkintas ar piktas.Mes stengsimės išspręsti problemą, kol jūs patenkinti.

Jei jus tenkina mūsų parduotuvėje.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą.Ir naudingas pastabas dėl kitų klientų.

Daiktas kaip aprašoma: 5 žvaigždutės

komunikacijos: 5 žvaigždutės

Siuntimo Greitis: 5 žvaigždutės

Komutacijos Brushless
Įtampa(V) /
Tipas mikro variklis
Naudojimas Modelis
Sukimo momentas /
Apsaugoti Funkcija Visiškai Uždaras
Nuolatinė Srovė(A) /
Greitis(APS / min) /
Prekės Pavadinimas Pixiuonline
Modelio Numeris J262b
Statybos Nuolatinis Magnetas
Sertifikavimo ce
Efektyvumas /
Išėjimo Galia /

Panašūs produktai