Nailono Juosta Žiūrėti Garmin Vivoactive 4/3 Už Xiaomi Haylou Saulės LS05/LS01 Band Apyrankė

€2.56

-40%

€4.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xiaomi haylou ls01 juoda, haylou ls01, apyrankė haylou saulės, haylou saulės žiūrėti, haylou saulės dirželis, vivoactive 4, haylou saulės silikono dirželis, xiaomi haylou saulės ls02 smartwatch, haylou ls01 dirželis, haylou saulės ls06.

Geriausia dovana sau , savo šeimai ar draugams ! - Funkcijų derinys, funkcionalumą ir stilių, bet daug mažesnė kaina - Puikiai tinka bet kartais, kaip tai daro sporto, lauko, darbo ar studijų 22mm Pakeitimo watchband suderinama modelis : Už "HUAWEI" ŽIŪRĖTI GT, Skirta Samsung Pavarų S3 Pasienio Garmin fenix Chronos Už Xiaomi Huami Amazfit Stratos Pace 2 Xiaomi Huami Amazfit Stratos Tempas 2S Samsung Pavarų S3 Klasikinis "Xiaomi Huami Amazfit 2/2S Samsung galaxy žiūrėti 46mm Už TicWatch Pro Xiaomi Huami Amazfit VTR 47mm Už "huawei" Magic " GT "Huawei Honor Žiūrėti Magija "Huawei" magic Žiūrėti 2 46mm Už Huawei Žiūrėti GT2 46mm Už Huawei Žiūrėti GT " Huawei Žiūrėti GT Aktyvus Huawei Žiūrėti GT Elegantiškas Garmin Vivoactive 4/4S Už Huawei Žiūrėti GT 2e / GT2 46mm/Garbės Magic 1 / 2 "Huawei" Žiūrėti GT 46mm/42mm Už Poliarinio Vantage M Xiaomi Haylou Saulės LS05 20mm Pakeitimo watchband suderinama modelis: garmin Požiūris S40 garmin vivomove HR garmin vivoactive 3t"Samsung Pavarų S2 Samsung pavarų sporto TicWatch E Garmin Vivomove HR Garmin Venu Už GarminMove 3 GarminMove Luxe Už GarminMove Stilius "Samsung" Įrankių S2 Klasikinis, Pavarų Sportas; "Huawei" žiūrėti 2 Pavara Sporto SM-R600, Kas Pakuotėje: 1 x Sport Band (Smartwatch NĖRA komplekte)

Nailono Juosta Žiūrėti Garmin Vivoactive 4/3 Už Xiaomi Haylou Saulės LS05/LS01 Band Apyrankę Klavišą Lez tures - Išskirtinis Nerūdijančio Plieno sagtimi ir plieno galva , lengva įdiegti ir pašalinti. - Minimalus dizainas, lengvas ir lankstus. - Daug spalvų jūsų pageidavimus, Juoda, Sidabras, ,,, Tinka visų rūšių žmonių. - Eco-draugiška, santūri , elegantiška ir praktiška.Nailono Juosta Žiūrėti Garmin Vivoactive 4/3 Už Xiaomi Haylou Saulės LS05/LS01 Band Apyrankė

Funkcija Paprasta reguliuoti ilgio, kad tilptų jūsų riešo
Tipas Dirželis Žiūrėti
Silikonas Quick Release Dirželis Naujas Pakaitinis Plieno diržo Juostos Dirželis
Žiūrėti Diržas, Dėl Kurio Žiūrėti Savininkas Žiūrėti Kolektoriai
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas LJPSTA
vyriški laikrodžiai moteriški apyrankė Watchband Dirželis Garmin fenix Chronos
Naudojamas 4 Garmin vivomove HR
Naudojimas Lengva ir mados, unikalus dizainas, tegul jūsų žiūrėti
Suderinamumas Viskas Suderinama
Naudojami 1 Už "Huawei" Žiūrėti 2 Sportas
Dydis 22/20mm
Sporto Silikono 22mm Watchband Pakeitimo SiliconeFor Garmin Vivomove HR
smart Apyrankė Pakeitimas kokybės 100% Naujas Prekės ženklas su Aukštos Kokybės
Vartojamas 2 Už Xiaomi Haylou Saulės LS05
Kalbos lietuvių
Priedų dalys Dirželis
Naudojami 3 Už "HUAWEI" ŽIŪRĖTI GT Aktyvus
Grupė Medžiagos Tipas Silicagel diržas

Panašūs produktai