Thefirsttool TZ20002MG Mini Metalo Tekinimo B Mašina su 12000r/min 60W Variklis Didesnis Tvarkymo Spindulys "PASIDARYK pats" Priemones Chrildren Dovana

€147.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 60w staklės, už staklės, wm210v, mini metalo tekinimo mashine, metalo tekinimo įrankiai, mini tekinimo įrankiai, metalai, cnc, stendo gręžimo variklis, ratai medienos tekinimo, mini tekinimo staklių varikliai.

Didelės Galios Mini Metalo Tekinimo B TZ20002MG "PASIDARYK pats" Įrankio Funkcijos: 1. Variklis atveju ir headstock yra sujungta. 2. Pagrindinės dalys: headstock, uodega akcijų, ilgai mašinos lova, didelis slankiklį, mažų slankiklį, variklio mentės, įranga, ryšio gabalas, pavaros diržas padengti.Visos dalys yra pagamintos iš metalo, išskyrus pavaros diržas padengti. 3. Centro aukštis - 50 mm, atstumas tarp centrų-135mm, variklio greitį, paprastai nukris iki 2000rpm/min, kai ji mašinas, metalo. 4. Tekinimo įrankis yra pagamintas iš greitapjovio plieno kokybės medžiagos ir ji gali mašina minkštųjų metalų, spalvotųjų metalų ir brangakmenių metal.By naudojant centrinio blokas, skersmuo gali būti išplėsta iki 50mm.Techniniai parametrai: 1. Variklio greitis: 12,000 aps/min 2. Įėjimo įtampa/srovė/galia: 12VDC/5A/60W 3. Maksimali darbinė medžiaga, skersmuo: 100mm 4. Ilgis medžiaga: 135mm 5. Darbo medžiagos: lignino plastiko, minkšto metalo (aukso, sidabro, vario, aliuminio ir kt.), akrilo, plastmasės ir kt. 6. Su 0.02 mm skalės linija, ranka varantys padidina tikslumą, kai perdirbti. 7. Variklio galia: 60W 8. Ašis Z kelionės 145mm, Ašis X kelionių 32mm 9. Tikslumas procesas: 0,05 mm, Darbinis medžiaga: minkštas metalo (aukso, sidabro, vario, aliuminio ir kt.)

Dėmesio:

Mini metalo tekinimo B galima naudoti perdirbimui medžio, plastiko ir minkštųjų metalų, tokių kaip auksas, sidabras ir aliumininiai tik.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Visos prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas nuo atitinkamos kurjeriai.

Atvykimo laikas priklauso nuo tam tikrų veiksnių ir įvairių sričių.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių atsitikimų, vėlavimo ar kitas problemas, kurios yra atsakingos laivybos paslaugos.

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grįžti:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes teikiame 1 metų garantija nemokamai.Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 15 dienų nuo pristatymo.

Visi elementai turi būti grąžintas į pradines sąlygas, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.

Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.

Susisiekite Su Mumis :

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Tekinimo Centras
sąlyga Naujas
Greitis 12,000/min,vienas greitis tik
Taikymo masto Kostiumas Minkštas Metalo(aukso, sidabro, vario, aliuminio ir kt.)
Maitinimo Adapteris 110V-240V,50-60Hz,Maitinimo šaltinis 60W
CNC arba Ne Normalus
Modelio Numeris TZ20002MG
Variklis 12V DC,vartojamoji Galia-5A, 500mA,60W

Panašūs produktai