12A nuolatinės įtampos nuolatinės srovės LCD skaitmeninis įtampos srovės ekranas reguliuojamas žingsnis žemyn maitinimo modulen

€5.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 300w skaičiuoklė, nuolatinės srovės tiekimas, 18V 500mA Maitinimo šaltinis, nuolatinės srovės įtampa, nustatykite srovės, 12v 35v, 80v dc, ekranas žingsnis žemyn, pastovus maitinimas, reguliuojamas nuolatinės srovės maitinimo šaltinis.

-----Dėmesio Vieno langelio " tarnyba iš Elektroninių dalių-----

Pranešimas: naujas sekimo numerį Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius galima atsekti tik befor it atvykti į oro uostą savo šalį,pasirinkite Kinija Paštu, Oro Paštu, jei norite

visą stebėjimo informaciją.Stebėjimo informaciją iš Kinijos Po Eilinių Smulkių Paketų, Plius galima patikrinti čia : www.17track.net/en

Aprašymas:

12A žingsnis žemyn maitinimo modulis (nuolatinės įtampos nuolatinės srovės LCD ekranas, su crystal lukštais)

pastaba! ! !Modulis numatytasis išėjimo įtampa ir srovė yra apie 18V / 7A, nes modulis yra step-down modulis, jums reikia sumažinti išėjimo įtampa žemiau įėjimo įtampa bus dirbti, jei gaunate modulis ir nustatė, kad išėjimo įtampa gali būti pakoreguota, sukimas pagal laikrodžio Rodyklę CV įtampos reguliavimo potenciometras 20 ratų, ar daugiau, ir tada naudoti modulio reguliuoti įtampą; modulį, DC-DC spardytis modulis, negali patekti į AC, pavyzdžiui, transformatoriai; Minėtų problemų, mes neprisiimame atsakomybės ir siuntimo išlaidas, ačiū Supratimą.

Modulis numatytasis išėjimo 18V / 7A., arba tiek, tiesioginis trumpojo jungimo išėjimo srovė reglamento, turės didesnę kibirkštis linkę į pavojų, jis yra rekomenduojamas trumpo išėjimo iki pirmo išėjimo įtampą 10V žemiau, CC srovės potenciometro prieš laikrodžio rodyklę Pasukti daugiau nei 10 virsta pabaigos, ir tada trumpą produkcija, įjunkite CC srovės reguliavimas potenciometru pagal laikrodžio rodyklę, kad lėtai padidinti dabartinę vertę, ko jums reikia.

1. Produkto renginiai:

1.1. Crystal shell, elegantiškas dizainas, palieskite palieskite geros kokybės;

1.2. Paspauskite mygtuką kontroliuoti produkcijos ON / OFF, ir jūs galite nustatyti galią pagal nutylėjimą yra ĮJUNGTAS arba IŠJUNGTAS;

1.3 LCD ekranas gali rodyti įvesties ir išvesties įtampa, išėjimo srovė išėjimo galia;

1.4 įvesties anti-reverse apsaugos, atvirkštinio nedega;

1.5. Didelio efektyvumo 95% arba daugiau, aukštos srovės, mažai šilumos, išėjimo įtampa 1.2-32V savavališkai reguliavimas, reguliuojamas nuolatinės srovės vertė 0-12A, tinka didelės galios LED nuolatinės srovės pavara, akumuliatoriaus įkrovimo!

Įėjimo įtampa: 5.3-32V (riba 35V; mažiausios įvesties 4V pasiekti spardytis, bet mažiau kaip 5,3 V įvesties įtampos ir srovės matavimai netikslūs)

Išėjimo įtampa: 1.2-32V (turi užtikrinti, kad įėjimo įtampa yra didesnė už išėjimo įtampa, minimalios įtampos skirtumas tarp dviejų yra 0.8 V)

Išėjimo srovė: ilgalaikį stabilų darbą. 8A, stiprinti šilumos, gali pasiekti 12A

Išėjimo galia: Gamtos aušinimo 120W (8A arba mažiau), siekiant padidinti aušinimo 160W

Įtampa ekranas: rezoliucija 0.05 V, nuo 0-32V

Dabartinis ekranas: rezoliucija 0.01 A, nuo 0-12A

Konversijos efektyvumas: apie 96%

Darbinė srovė: 25mA ar taip

Švelnus paleidimas: Taip (labai galingas su apkrovos modulis gali nepavykti paleisti)

Įvesties atvirkštinio apsauga: Taip

Išėjimo anti-paleidimo: Nėra (jei turite įkrauti akumuliatorių, pirmojo modulio galia tada baterija, ir užtikrinti, kad baterijos įtampa yra mažesnė nei išėjimo įtampa; jei sąlygos yra teigiamas išėjimo serijos su anti-reflux diodų)

Trumpo jungimo apsauga: taip

Dydis: L * W * H 82 * 52 * 32 mm

Svoris: 80g

Pakuotė:

Išsklaidymo Galia 30mA
Tipas Įtampos Reguliatorius
Darbinė Temperatūra -40-85℃
sąlyga Naujas
Modelio Numeris 12A nuolat
Maitinimo Įtampa 6.5-36V
Prašymas maitinimo modulen
Prekės Pavadinimas CFsunbird

Panašūs produktai