11/17 vnt/set Traukti Virvę Fitneso Pratimų Pasipriešinimo Juostas Latekso Vamzdžiai Pedalo Exerciser Kūno Rengimo Treniruotės, Joga

€2.45

-40%

€4.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: elasticos jogos atsparumo juostose, rankos dėklas, exerciser intervalai, pasipriešinimo juostas treniruotės sunku, namuose naudotis, baras atsigriebti, theraband, namų treniruotės, traukti virvę klubo, daug treniruotės.

STILIUS 1/2/4:

Aprašymas

Medžiaga: Lateksas + Nailonas

Latekso traukti dirželis:latekso

Kablys: Geležies nikeliuotas

Rankena: NBR + PP + poliesteris + nikeliu, geležies

Anklet: Poliesteris + nikeliu, geležies + audiniu pasta

Durų sklendė: Poliesteris + NBR + PP

Saugojimo krepšys: poliesteris

Funkcija

***ĮVAIRIŲ MOKYMO FUNKCIJOS: 17pcs fitneso juostų rinkinį sudaro 5 vamzdis juostų, 5 kilpos varža intervalai, 2 minkšta rankenos, 1 durų kabliukas, 2 kulkšnies dirželiai, 2 nešiotis maišelius.Su šiuo visiškai treniruotės rinkinį, jūs niekada nepraleisite jokių galimybių užginčyti įvairių mokymo sunkumų stiprumo statybos ir raumenų glass toning.

***REGULIUOJAMA ATSPARUMAS LYGIAI: Kiekviena juosta yra skirtingos spalvos ir atsparumas lygiai: Geltona - 10£, Mėlyna - 15lbs, Raudona - 20£, Žalia - 25£, Juoda - 30lbs, su bendro pasipriešinimo koeficientas 100lbs.Jūs galite reguliuoti įtampą intensyvumas pasiekti asmeninius tikslus, taikant vieną juostą arba derinant kelis juostų, puikiai tinka pradedantiesiems arba profesionalai, vyrų, moterų, paauglių ir vaikų.

***PUIKUS TRENIRUOTĖS PATIRTIES: Jis yra pagamintas iš aukščiausios kokybės natūralaus latekso ir siūlai skaičiuoti nailono, juostų yra snap-atsparus ir gali išlaikyti didžiausio pasipriešinimo lygius, net po kelis kartus ruožas ir naudoti.Minkšta rankenos ir storas paminkštintas kulkšnies dirželiai užtikrina optimalų komfortą ir apsaugą, o daryti mankštos.

***PRATYBŲ IR REABILITACIJOS: Ne tik kasdien fitneso treniruotės ir deginti riebalus, šių juostų yra taip pat plačiai naudojamas, siekiant atkurti žmonių kenčia nuo kojų, kelio ir nugaros traumų, naudinga išieškojimo iš MCL, ACL, kelio sąnario pakeitimo, girnelė, puikus pasirinkimas moterims, kurie nori išlaikyti savo įstaigų formą po nėštumo ir gimdymo.

***LENGVAS ir NEŠIOJAMIEJI: Supakuota nešimo krepšys, visas rinkinys sveria tik 2.4 lbs ir lengvai tilptų į kuprinę ar lagaminėlį, todėl jūs galite daryti treniruotės namuose, sporto salė, biure ar keliaujant.

Vamzdis Intervalai:

Ilgis: Apie 1.2 m / 4ft

Atsparumas: Geltona - 10£, Mėlyna - 15lbs, Raudona - 20£, Žalia - 25£, Juoda - 30lbs

Linijos Intervalai:

Apskritimo ilgis: 60cm / 23.62 į

Plotis: 5cm / 2.0

Atsparumas: Žalia - Papildomos Šviesos (10£); Mėlynos Šviesos (15lbs); Geltona - Vidutinis (30lbs); Raudona - Sunkiųjų (35lbs);Juoda - Extra heavy (40lbs)

Paketų Sąrašas

17pcs/Komplektas(Įtempimo virvė * 5 + Porolono rankena * 2 + Saugumo durys sagtis * 1 + Metalinis trikojis * 2 + 600 * 50 * 0.35 MM (žalia, mėlyna, geltona, raudona, juoda) latekso įtampa žiedas * 5 + laikymo maišelis * 2 )

arba

Įtampa žiedas * 5+Laikymo maišelis * 1

STILIUS 3:

Aprašymas

Pavadinimas: įtempimo lynas

Medžiaga: TPE

Dydis: ilgis raišteliu yra apie 1.2 m

Svoris: 500 g

Funkcija

1. Šį multi-funkcinis elastinga virvė yra geriausias jūsų pasirinkimas.Jis turi tą pačią mokymo metodai, kaip svarmenimis ir yra labai nešiojamų, bet vietoje arba tvirtinami prie durų.Tai pakankamai galingas, skatina jūsų raumenis.

2.Yra penkių skirtingų dydžių, tempimo virvė, kuri gamins iš viso 100 svarų įtampą.Jūs taip pat galite reguliuoti pagal jūsų reikalavimus.Įvairių spalvų tempimo lyno turės skirtingus svarų, įskaitant 30 svarų juoda, 25 svarų mėlyna, 20 svarų, žalia, 15 svarų ir raudona, ir 10 svarų geltona

3. Didelio stiprumo metalo kablys, saugus ir stabilus, geros apkrova, aukštos kokybės putų rankena, priešslydžio sistema, prakaito absorbcija, lengva valyti

4. Šis produktas yra įrengta su koja žiedas, durų sklendė, valdoma ir laikymo krepšys, kuris gali atlikti įvairių pratimų padėtys ir pasiekti skirtingų pratimų rezultatus

5. Naudoti ištempti virvę treniruoti savo raumenis, todėl, kad raumenys visada valstybėje, įtampos ir krūvio, svorio, kūno rengybos, fitneso, geriausias pasirinkimas

Paketų Sąrašas

2 * žiedas koja

2 * rankena

1 * durų inkaras

1 * gauti krepšys

5 * tempimo lyno

Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas
Prašymas Traukti Virvę
Modelio Numeris Pasipriešinimo linijos intervalai
Departamentas Pavadinimas Unisex

Panašūs produktai