Enjeolon Vyrai Žemyn Striukė 90% baltos spalvos žemyn antis, Striukės, Paltai, Žiemą Šiltas Storas Stovėti Apykaklės, Paltai, vyriški Drabužiai YR957

€49.03

-50%

€98.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kanada žąsų, kolumbija, goretex striukė, striukė vyrai, striukė vyrų žiemą, aporia striukė, carhartt wip, canada goose jacket, antis gumos, kanados žąsys.

Dydžių & Spalvos:

1.Dydžiai yra pagrįsti konkrečiais matavimus išsamias specifikacijas.Prašome patikrinti, specifikacijas, prieš pateikdami užsakymą.Paprastai leidžiamas skirtumai dydis yra apie 1 - 3cm matavimas.Jei radote dydis produktų netelpa jūs galite tiesiogiai susisiekti su mumis. 2. Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisinga spalva, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Atsiliepimai:

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus ir visų pirkėjų.Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų gaminių ir paslaugų.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamą(1 - 2 žvaigždutes) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jums malonu apsipirkti čia.Ačiū!

Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Svoris 1.0
Apdaila NĖRA
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Žemyn Svoris 150g-200g
Storis Storas (Žiemos)
Modelio Numeris YR957
Drabužių Ilgis Reguliariai
Su gobtuvu No
Įdaru Baltųjų ančių pūkais
Audinio Tipas Broadcloth
Pamušalas Poliesteris
Lytis VYRAI
Žemyn Turinio 90%
Prekės Pavadinimas Enjeolon
Modelio Tipas Kietas
Tipas Laisvas
Kilmės KN(Kilmės)
Nuimamas Dalis NĖRA
Medžiaga Poliesteris
Stilius Atsitiktinis

Panašūs produktai