Dušo Lentynos, Vonios Kambarys Organizatorius Nerūdijančio Plieno Nr. Gręžimo Namų Virtuvėje Punch Nemokami Tualeto Sienos Montuojamas Vietos Taupymo Sifonas

€13.14

-24%

€17.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: grindų lentyna tualetas, psone remontas, rb rt xbox vienas, lentyna tualetas, stovi dušo stovas, per wc, lb rb bamperis mygtuką " xbox vienas valdytojas, grohe dušo stovas, prisiekiu, lentyna tualetas.

Savybės:

1. Vietos Taupymas:dušo caddy skirtas organizuoti savo erdvę.Lentynos suteikia pakankamai erdvės saugojimo vonios kambarys ir virtuvė kasdien produktų, juoda dušo lentynos daro jūsų vonios kambariui daugiau gražus ir tvarkingas.

2. Gręžimo Nemokamai: Tai labai lengva įdiegti, nėra pažeisti sienos, o ne reikalauti, kad gręžimas

3. Nerūdijančio Plieno: Mūsų dušo lentynos yra pagamintos iš nerūdijančio plieno, šviesus paviršiaus, tai ne rūdžių, ne deformuotis ir ilgalaikiu vartojimu.Sklandžiai, be šerpetų paviršiumi ir suapvalintais kampais, poliravimo dizainas užtikrina tai negadina jūsų ranka

4. Stabdžių Lašas: Atitvaro dizainas apsaugo daiktus nuo kritimo, rankšluosčių kabykla tinka multi-stiliaus saugojimo, patogus stilingas ir gražus.

5. Išleidimas:dušo lentynos ateina į atvirą tinklų projektavimo maksimalus oro vėdinimo ir vandens lašų toli.Veiksmingai saugo sausą ir neleisti didinti.Ir ji 's labai plokščias ir gali laikyti mažesnes dalis, kad jūsų vonios produktus, vonios kambarys, lentynos, sausas, tvarkingas ir švarus.

Specifikacija

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Spalva: Juoda

Dydis(L x H): Apie 30 x 16,5 cm/11.81 x 6.5 colių

Rankšluosčiu juostos ilgis: Apie 32cm/12.6 colių

Guard baras aukštis: Apie 4cm/1.57 colių

Pakuotė:

1pc x Dušas Lentynos

2vnt x Gręžimo nemokamai lipdukas

1 rinkinys įdiegti varžtai

Prekės Pavadinimas TOOKIE
Sertifikavimo CE
Lentyna Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Įdiegti Stilius Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
Kilmės KN(Kilmės)
Pakopų skaičius Dual Pakopa
Montuojamas KAMPAS
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Savininkas Paviršiaus Apdaila Nerūdijančio Plieno

Panašūs produktai