Švyti Tamsoje Dažų Rinkinys Savarankiškai Šviesos Fosforescuojančiomis Žėrintis Dažai Sienų Kūno Tapyba

€10.37

-30%

€14.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nu, tamsiai stilius, juokinga išdaiga, dekoro ramadanas, amatų lygiosios, konfeti popierius, kepkite paketas, šarvai larp, kaukė dantys, bbglow.

Švyti Tamsoje Dažų Rinkinys Savarankiškai Šviesos Fosforescuojančiomis Žėrintis Dažai Sienų Kūno Tapyba

Įtrauka:

1. Sudėtis: dažai susideda iš sintetinės dervos ar emulsija, energijos saugojimo fluorescentinė medžiagos ir kitų medžiagų, disperguoti.

2. Savybės: dažai skleidžia tam tikrą šviesos kiekį savo energijos saugojimo medžiagos.Jis sugeria šviesos energiją pagal saulės, šviesos, ir matomos šviesos ir skleidžia sunaudojama energijos su žemo dažnio matoma šviesa po tamsos, kuris yra susijaudinęs, regimosios šviesos Ir sukelia liuminescencija reiškinys.

3. Panaudojimas: pagražinti verslo vietų, tokių kaip vidaus apdailai, apšvietimui, dažymas, sienų, kūno tapyba, BARAS, KTV, vitrinos, didelių susibūrimų ir pan.

4. Naudojami įvairių meno ar amato projektų, mūsų ilgalaikis šviesos spalva yra šviesesnė nei kitų panašių produktų naktį.Taikyti gruntas baltas fonas geriau šviesos poveikio.Mūsų phosphorized spalvų teikti ryškus apšvietimas ir yra visiškai netoksiškas.

5. 13 rūšių šviesos spalvos, gali pareikšti šviesus, įdomus ir nuostabų poveikį, gali patenkinti visus skirtingus poreikius.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Šviečiantys dažai

Vieno produkto grynasis svoris: 20 g

Vieno gaminio dydis: 2.9*2.9*4.9 cm

Produkto savybės:

1. Skaidrus geltonas-žalias skystis; išvaizda dieną yra šiek tiek geltonas skystis, ir jis bus išmesti geltona-žalia šviesa, po to, kai buvo saugomas.

2. Sukibimo lygis 1

3. Šviesos ryškumas (10 min šviečia dar)

Pakuotė:

1 x Švyti Tamsoje Dažų Rinkinys (Geltona-žalia, mėlyna-žalia, mėlyna, violetinė, rožinė, geltona, raudona, šviesiai mėlyna, oranžinė, žalia, aukso, mėlyna ir violetinė kiekvienas butelis)

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai