10 Metrų Pločio, 6-9CM Išgalvotas minkštutis Dažytos Spalvinga Turkijos Marabu Plunksnų Juostelė Nėrinių Apdaila Šalies Kostiumų Apdailos 18colors

€4.78

-9%

€5.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: marabu juostelės, audinys su plunksna, plunksnų spalva, megztinis nėrinių plunksna, išgalvotas apdaila, stručio plunksnų apdaila, oro šviežias aromatas, 3d nėrinių plunksna, legging spalvingų plunksnų, išgalvotas nėrinių apdaila.

USD 11.69 /metras

Gaminys: 10 Metrų Pločio, 6-9CM Išgalvotas minkštutis Dažytos Spalvinga Turkijos Marabu Plunksnų Juostelė Nėrinių Apdaila Šalies Kostiumų Apdailos 18colors

Medžiaga: Turkija Marabu Plunksnų

Spalva: Visos spalvos availble atrankos

Dydis: 6-9cm

Partn: Dažytos

Naudojimas: Drabužių,kostiumų,etapas,krepšiai,namų,tekstilės,juvelyrikos,karnavalas,šalis, ir t. t

Žanras: Realaus natūralių plunksnų, ekologiškus, aukštos kokybės.mados stilius

Produkto Vaizdas

Apie Siuntos

PRISTATYMAS PRANEŠIMĄ, įsitikinkite, kad informacija, kurios jums paliko, yra teisinga, Adresas / Telefonas (mobilusis telefonas) /Pašto Kodą .Rusija Klientų Prašome patvirtinti, jei jums siūlome pilną pavadinimą.Mes neprisiimame atsakomybės už klaidingą Siuntimo Informacija.Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus netrukus, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Apie Grąžinimo Politiką 1. Kai gausite prekę, prašome patikrinti, ar ji ne vieną kartą, įsitikinkite, kad jis atitinka aprašymą.Jei yra problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis ,mes stengiamės ją išspręsti už jus. 2. Jei prekė yra su trūkumais,prašome susisiekti su mumis laiku.jūs galite gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekes, kaip savo reikalavimą . 3. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos išlaidų grąžinimas prekių, jei skundas yra nepagrįstas .

spalva parinktis
Oem Prieinama
Medžiaga Marabu Plunksnų
Dydis 7-10cm
modelis Dažyti
useage Suknelė/Sijonas/Amatų Apdaila
Pavadinimas Marabous Plunksnų apdaila

Panašūs produktai