30pcs Universalus piršto turėtojas tablet mobilephone "iphone", "samsung" ir "huawei" garbės xiaomi redmi veidrodis stiliaus atramos stovo lizdas

€27.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lankstus laikiklis telefono, animacinių filmų telefono stovas, stalas pagalba telefonu, pagalba telefonu lentelė, paramos telefonas, kūno turėtojas, savininkas mobil telefono, išmaniojo telefono stovas, smahoring, sulankstomas stovas mobiliesiems.

Apie mus

Mes didmenininko mobilephone priedai,išmaniųjų laikrodžių priedai ir vaizdo žaidimas, priedai Kinijoje.mes tarnauti pirkėjų, kurie, užsisakyti prekes į skerdienos,tačiau ne tokia didelė, quantites.jei jūs neturite rasti straipsniai jus domina perkant mūsų parduotuvėje,galite kalbėtis su mumis.galime dirbti kaip pirkti agentas.

Svarbu,prašome skaityti

1. Užsakymo apima 30pcs universalus piršto turėtojas stovėti lizdų laikiklis. 2. Produktų nuotraukos yra tik paroda,, mes išsiųsti lygiai tie patys produktai kaip ir jums, kad.Prašome nesijaudinkite.ir prašome pastaba, jei norite užsisakyti maišyti spalvas,maišyti spalvas.we will ship atitinkamai.

Modelio Numeris Gradientas
Naudoti Plečiasi Stovėti ir Danga
Yra Garsiakalbis No
Įkroviklis No
Suderinamos Prekės Universalus
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas KARRIBECA
Magnetinis No

Panašūs produktai