Naujas Stilius Kardas Priedai, Žalvario, Sidabro Danga Menuki Japonijos Samurai Katana Wakizashi Tanto Išskirtinį Kardas Detalės

€10.08

-5%

€10.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: katana wakizashi, čing dao kardas, šarvuotis bismarkas, nekilnojamojo kardas, samurajų kardas žaislas, han jian kardą, chi kardas mėlyna, kirito kardas, demon slayer kimetsu nr. yaiba cosplay kardas, japonijos tanto.

Specifikacijos: Būklė: Naujas, nepanaudoti, nr. žalos atlyginimo.Menuki už Katana,wakizashi,tanto.Medžiaga: nerūdijantis plienas+Juoda danga Bet kokį klausimą ar problemą, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .Mes stengiamės pasiūlyti jums patenkinamą atsakymą, ar geras sprendimas.Pastaba: yra pora Menukis jums .Prekių pristatymas ir apmokėjimas 1.Mes priimame tik mokėjimo per www.restapa.lt, ir kad jums bus išsiųstas iškart, kai tik gautas mokėjimas. 2.Laivybos laikas bus trukti apie 25 dienas,todėl, jei jūs turite nepriimti paketas 1 mėnesį daugiausia,prašome susisiekti su mumis,mes sprendžiame problemą, su siunta. 3.Susisiekite su mumis, jei norite gauti paketą greičiau,mes galime atsiųsti jums elektroniniu EMS,tačiau jums reikia mokėti už pristatymą,apie $25.(Žinau, kad pristatymas yra didelis,kad yra, kodėl mes negalime siųsti paketą, EMS,tikiuosi, jūs galite suprasti,ačiū!) 4.Prašome palikite mums neigiamų atsiliepimų arba netural tie.(kad negali išspręsti bet kokią problemą),mes stengiamės, kad viskas gerai su jumis,aš manau, kad viską galima išspręsti ir gauti tašką su komunikacijos.Prašome susisiekti su mumis, jei yra koks nors klausimas,ačiū jums labai!Have a nice day!

Tipas Kardas Menuki
Medžiaga Metalo
Naudoti Kardas montavimo
Regioninės Funkcija JAPONIJA
sąlyga Naujas
Technika Liejimo
Temos Sportas
Stilius Liaudies Menas
Modelio Numeris MEG06

Panašūs produktai